Promocija knjiga “Sreća kao razvoj svesti” i “Budi svoja” u Deli prostoru

Predstavljanje knjiga Jasmine Stojanović i Elene Srzentić Frleta i njihova predavanja u cilju podrške svesnijem, srećnijem i autentičnijem životu, biće održana u Deli prostoru 26.oktobra od 17 do 29 sati. Autorke imaju decenijsko iskustvo u marketingu i radu sa velikim korporacijama, edukovale su se u oblastima ličnog razvoja i holističkog života i lično su prošle kroz razna životna iskustva iz kojih su izvukle vredne i važne lekcije koje će ovom prilikom podeliti sa publikom.

Prva autorska knjiga Jasmine Stojanović, nekadašnje izvršne urednica magazina „Men’s Health”, glavne i odgovorne urednice magazina „Sensa”, menadžera projekta „Adria Media Magazine”, projektne i editorijal menadžerke u magazinu „Original”, Fondacije Novak Đoković, pod nazivom „Sreća kao razvoj svesti“ objavljena je u ediciji „momentUm“ Finesa izdavaštva.

Knjiga je nastala kao razvoj predavanja „Sreća kao razvoj svesti” iz 2016. godine i u sebi sadrži učenja, naučne informacije, savete i praktične vežbe za širenje polja svesti i dostizanja sreće.

„Ovi tekstovi nastali su u periodu od 2012-2022. godine i obuhvataju obrađene i integrisane u poglavlja uvodnike iz magazina „Sensa” i „Original”, tekstove koje sam objavljivala, crtice misli i osećanja sa društvenih mreža, ali i intervjue koje sam u tom periodu radila sa nekim od najpoznatijih i najuspešnijih svetskih učitelja, gurua, koučeva, autora knjiga i začetnika najpoznatijih metoda isceljenja današnjice. Verujem, znam i osećam da će vam služiti za najviše dobro svih vas i vaših voljenih. Volela bih da bude vodič (ka) svetlosti u svim danima tame kada mislite da ste sami, ostavljeni i da nema izlaza“, kaže autorka Jasmina Stojanović.

Elena Srzentić Frleta je Magistar Sociologije, na moskovskom Državnom Univerzitetu M. V. Lomonosov. akreditovani ICF Coach, autor i mentor, autor međunarodnog koučing programa LadyLifeCoach čija je misija edukacija žena na putu lične i profesionalne samorealizacije. Osnivač transformacionog prostora za žene Lady Life Studio, autor Lady Life Talks – transformacionih coaching radionica za žene. Autor treninga i mentorskog programa za izgradnju ličnog brenda Brand New You, autorka knjige „Budi svoja“.
«Budi svoja» je knjiga vodič za žene koja pokazuje put od ženskih uloga do samoostvarenja.

“Posvećena je svim ženama koje postavljaju pitanja na koja još nisu dobile odgovore. Bazirana je na ličnom iskustvu i protkana ženskim ulogama iz perspektive jedne ćerke, majke i žene. Pričaće vam o sreći i uspehu, o usponima i padovima, o služenju drugima i pronalasku sebe. Kroz praktične vežbe pokazaće vam mogućnost transformacije životnih iskustava u lekcije, slabosti u snagu, straha u veru. Verujem da će vam knjiga pomoći da otkrijete ko bi bile, da vam nisu rekli ko treba da budete”, poručuje autorka Elena Srzentić Frleta.