Promocija horor romana „Zima crvenog snega” u Književno-memorijalnoj postavci Sremac/Miljković

zima crvenog snega

Horor roman „Zima crvenog snega” autora Alekse Kostadinovića u izdanju „Scero printa”, biće održana u sredu 5. juna od 18 sati u Književno-memorijalnoj postavci Sremac/Miljković.

Roman „Zima crvenog snega” prati sudbinu glavne junakinje Vere, koja će u vihoru rata biti primorana da donese teške životne odluke, čak i ako to znači da će izgubiti dušu.

„U želji da prevari smrt i spasi život svog novorođenčeta, Vera će morati da prigrli tamu, nesvesna da će time svoje buduće sinove i kćeri osuditi na propast. Posledice tog čina osetiće mnogo decenija kasnije i njen potomak, Denis Karpov, mladić koji, bežeći od mračne prošlosti svoje porodice, traži pomoć od Maše Tokareve, psihoterapeutkinje koja pristaje da mu pomogne i ne sluteći da će, baš kao i Vera te noći, biti svedok zime crvenog snega”, navodi se u opisu dela.

O knjizi govore glavni urednik prof. dr Goran Maksimović i autor, a program vodi novinarka i urednica elektronskog časopisa „Bez limita” Jelena Jocić. Nakon promocije autor će potpisivati primerke romana, aulaz je slobodan za sve zainteresovane.

O autoru

Aleksa Kostadinović rođen je 1997. godine u Leksovcu, a odrastao u Vučju, gde je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Nišu, gde je kasnije završio i master studije. Prvi roman „Hotel ’Ledeni vrh’” objavio je 2020. godine u izdanju „Scero printa” iz Niša. Piše kratke horor priče, pesme i satirične bajke, od kojih su mnoge objavljene u renomiranim književnim časopisima i na portalima. Živi i radi u Sloveniji, gde trenutno piše treći roman.

Global Digital Clinik