Produžen konkurs za VI ciklus programa „Kreativno mentorstvo”

Kreativno mentorstvo

Konkurs za VI ciklus programa  „Kreativno mentorstvo” je produžen do utorka, 21. septembra u 23:59 sati. Na konkurs mogu da se prijave sadašnji i budući profesionalci u oblasti kulture, umetnosti, medija i kreativnih industrija koji dolaze iz javnog, civilnog i privatnog sektora ili deluju samostalno.

„Kreativno mentorstvo” je jedinstven, besplatan program u Srbiji i regionu, koji promoviše celoživotno učenje i usavršavanje na ličnom i profesionalnom nivou, kroz razmenu znanja i iskustava sa mentorima i mentorkama. Kroz prvih pet ciklusa prošlo je 250 učesnika.

Novina u odnosu na prethodne cikluse jeste što je ovog puta poziv regionalnog karaktera, pa osim učesnika iz Srbije mogu da se prijave i svi zainteresovani iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

Program traje godinu dana (od novembra 2021. do novembra 2022) i u tom periodu će odabrani mentiji raditi sa svojim mentorima koje tim „Kreativnog mentorstva” bira u skladu sa njihovim potrebama, i uz to dobiti edukativni program koji se sastoji od različitih radionica koje se održavaju na mesečnom nivou.

Prijave se vrše popunjavanjem i slanjem formulara koji je dostupan ovde najkasnije do utorka 21. septembra 2021. u 23h59, uz koji se prilaže skorašnja biografija na svom ili engleskom jeziku i dokaz o uplati za jednokratnu naknadu za obradu prijava koju program naplaćuje.