Priznali ubistvo u noćnom klubu i traže nagodbu

Sud Niš
Foto: Marija Vučićević

Dvojica 27-godišnaka iz obezbeđenja niškog kluba “Cubo” koji su prošle godine pretukli 38-godišnjaka koji je od posledica udaraca i preminuo, sporazumeće se sa tužiocem oko kazne.

Obojica su priznali krivično delo za koje im preti kazna od 2 do 12 godina zatvora.

17. februara 2018. godine, preminuo je Bratislav Milojević koji je nekoliko dana pre toga dobio batine od obezbeđenja niškog kluba “Cubo”.

Nešto više od godinu dana, 27-godigodišnjaci Ž. N. i I. Č. sa lisicama na rukama uvedeni su u prostranu sudnicu Višeg suda u Nišu. Na teret im se stavlja krivično delo nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom. Umesto daljih ročišta, sledi sporazum sa zamenikom tužioca Višeg javnog tužilaštva u Nišu. Takav je dogovor odbrane i tužioca.

U prvom redu, sa suzama u očima i papirnatom maramicom u rukama, majka preminulog Bratislava očekuje pravdu za svog sina. Iza nje veliki broj pravnika zainteresovanih za ovaj proces.

Advokat Ž. N. rekao je da okrivljeni želi da dopuni pređašnji iskaz, nakon čega je ovaj momak pozvan da izađe pred govornicu. Priznao je sudiji Milici Grujić da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret. Kaže da se kaje.

Detaljnije na: www.juznevesti.com

 

Global digital clinic