“Groblje kućnih ljubimaca” – Horror night u bioskopu Vulin grad

 Horror Night
 Horror Night

U četvrtak, 11. aprila, u bioskopu Vilin Grad, biće održan Horror Night, tematsko veče pre svega namenjeno ljubiteljima horor filmova.

Posetioci bioskopa će premijerno moći da pogledaju film „Groblje kućnih ljubimaca“, a uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon će dobiti i energetsko piće Booster:

“Hajde da BOOSTujemo dobru energiju! Booster je bezalkoholno energetsko piće u Nectar porodici, idealno za one kojima je potrebno mnogo više. Svega! BOOSTER pokreće telo i energiju i trenira vašu koncentraciju. Sadrži ugljene hidrate, vitamine, proteine, kofein i taurin. Konzumira se u ograničenim količinama, ali je zato energija neograničena!”

Početak projekcije je u 20 časova. Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Vilin Grad.

O filmu:

Zasnovan na originalnom horor romanu Stivena Kinga, film GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA prati Dr Luisa Krida (Džejson Klark), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rejčel (Ejmi Sajmic) i njihovo dvoje male dece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Luis će se obratiti za pomnoć svom neobičnom komšiji Džudu Krendelu (Džon Litgou) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posledice.

Rezervišite ulaznice => Groblje kućnih ljubimaca: Horror Night u bioskopu Vilin Grad

Global digital clinic