Prijem radnika u Institutu “Niška Banja” i Institutu za javno zdravlje Niš

istraživanja Evropskog pokreta u Srbiji
istraživanja Evropskog pokreta u Srbiji; Foto: Pixabay

Ostala su još dva dana da se zainteresovani kandidati prijave na konkurs za radno mesto fizioterapeut ili medicinska sestra u Instititu za lečenje i rehabilitaciju“Niška Banja“ Niš.

Na javnom oglasu Nacionalne službe za zapošljavanje se precizira da ova zdravstvena ustanova traži prijem u radni odnos na određeno vreme sa punim radnim vremenom za jednog fizioterapeuta zbog povećanog obima posla i jednu medicinsku sestru na određeno vreme sa punim radnim vremenom radi zamene privremeno odsutnog  zaposlenog.

Printscreen NSZ

Institut za javno zdravlje Niš traži radnike na neodređeno vreme

Javni oglas za prijem radnika u Instititu za javno zdravlje Niš ističe sutra, 15. marta, a ova zdravstvena ustanova traži jednog laboratorijskog tehničara, jednog diplomiranog pravnika na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom, kao i jednog lekara specijaliste mikrobiologije na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom.

Konačnu odluku o izboru kandidata za prijem u radni odnos, doneće direktori ovih instituta na osnovu izveštaja posebnih  komisija koji su ovi instituti formirali za te potrebe.

Obaveštenje o terminu za obavljanje razgovora prijavljenih kandidata koji ispunjavaju uslove oglasa biće naknadno objavljeni na internet prezentacijama oba instituta.

Global Digital Clinik