Pozorište lutaka Niš: Na repertoaru ove nedelje „Mali princ“ i „Novogodišnja avantura“

Novogodišnja avantura

Pozorište lutaka tokom vanrednog stanja prikazuje svoje predstave na Jutjub kanalu.

Četvrtak, 23. april, „Mali princ“

Predstava nastala po čudesnom delu Antoana de Sent Egziperija. Maštovite lutke, živa igra, originalna muzika i predivan dizajn nude jedinstven multimedijalni doživljaj. Svi odrasli su nekada bili deca, mada se malo ko seća svih čari detinjstva, ali ova zapanjujuća i lepa priča će svakoga na to podsetiti. „Mali princ“ je zapravo priča o ljubavi, odgovornosti, žrtvi, radosti i životu.

Predstavu je režirao Zoran Lozančić, a uloge tumače: Mirjana Đorđević, Tatjana Milenković, Toma Bibić, Marija Cvetković, Slobodan Miljković, Svetlana Mihajlović, Dejan Gocić i Irena Mitić.

Nedelja, 26. april, „Novogodišnja avantura“

Likovi iz najpoznatijih Diznijevih bajki, ali u potpuno drugačijim ulogama, podeljeni su u dve takmičarske ekipe: Zloće i Dobrice. Odgovaraju na pitanja iz opšte kulture, takmiče se u pevanju i plesu i treba da otkriju tajanstvenu ličnost. Kviz vodi šarmantni voditeljski par, Zvezdana i Zvezdan. Tokom predstave deca mogu da navijaju za svoje favorite, da ih bodre i pogađaju tajanstvenu ličnost.

Predstavu je režirao Dejan Gocić, a uloge tumače: Mirjana Đorđević, Toma Bibić, Biljana Radenković, Tatjana Milenković, Aleksandra Pavlović, Dina Arsić i Nikola Cekić.

Linkovi će biti objavljeni na fb strani Pozorišta lutaka

Dostava hrane u Nišu