Poliklinika "Panajotović"

Poliklinika “Panajotović”

Poliklinika "Panajotović" je osnovana 20.02.1995.god. pod sloganom ’’U službi Vašeg zdravlja”. Ovaj slogan je ideja vodilja skoro četvrt veka našeg poslovanja. Zato ulažemo stalne napore da se opremimo vrhunskim dijagnostičkim aparatima najnovije generacije koji nam utiru put ka brzoj i adekvatnoj dijagnozi.
Poliklinika "Bocokić"

Poliklinika “Bocokić”

Poliklinika "Bocokić" je  zdravstvena ustanova sa tradicijom i reputacijom, koja je već proslavila dvadesest godina postojanja. Radimo sve dijagnostičke i terapijske procedure iz oblasti interne medicine, urologije, imunologije i laboratorije.

Poliklinika “Magna plus”

Poliklinika “ Magna plus “ je registrovana za pružanje usluga u oblasti NEUROHIRURGIJE, PEDIJATRIJE I GINEKOLOGIJE Tim lekara sastavljen je od profesora, primarijusa i vrsnih specijalista i subspecijalista, na raspolaganju je svakog dana od 08.oo do 20.ooh sem nedelje
Gerijatrija Đjoric

Specijalna bolnica “Dr Đorić”

Bolnica Đorić uspešno radi od 21.juna 2001.god. Nastala je iz internističke ordinacije otvorene 1989.god.,koja je bila jedna od prvih privatnih praksi. Osnivač ordinacije je prof.dr Luka Đorić-internista. Bolnica je u periodu od osnivanja pa do danas praktično prerasla u medicinsku ustanovu
Poliklinika "Neolab"

Poliklinika “Neolab”

Poliklinika "Neolab" je laboratorijska dijagnostika iz oblasti medicinske biohemije, mikrobiologije i histopatologije kao i konslutantske savetodavne usluge koje pokrivaju sve aspekte laboratorijskog istraživanja, uključujući tumačenje rezultata i savet za dalje odgovarajuće istraživanje.
Psihologija Anima
Dekarbonizacija motora

NAJNOVIJE FIRME

Vrtic Meda

NAJNOVIJE VESTI

DEŠAVANJA