Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad: Kreativne radionice, filmovi i knjige

porodični vikend

Porodični vikend donosi mnogo zabave za klince i kllinceze. Tokom vikend avanture, moći će da pogledaju tri filma namenjena najmlađima.

Porodični vikend, 3. i 4. oktobar, obeležiće filmovi Trolovi: Svetska turneja, Pinokio i Piksarova animacija Napred. Klinci i klinceze će imati prilike da prvi put od ponovnog otvaranja bioskopskih sala, sa svojim roditeljima ili u društvu svoje “ekipe” uživaju u tradicionalnom Porodičnom vikendu pod sloganom FILMOVI I KNJIGE – SAVRŠEN SPOJ.

Nove filmske avanture povešće mališane na uzbudljivu turneju kroz svet mašte i dogodovština. Vikend će obeležiti niža cena karata, ali i besplatne kokice i Mali zabavnik koji će dobiti svi članovi Porodičnog kluba. Moći će da uživaju u kreativnim radionicama, a Evro book je za njih pripremio i poklone.

Novi film na repertoaru je Izvanredan život Davida Koperfilda, možete ga pogledati od 1. oktobra.

Film prati Koperfildovo putovanje kroz haotičan svet u kom pokušava da pronađe svoje mesto. Od nesrećnog detinjstva do otkrića talenta za pripovedanjem i pisanjem njegovo putovanje naizgled je smešno i tragično, ali uvek puno boja, života i humanosti.

Repertoar od 1. do 7. oktobra

 

porodični vikend

Dostava hrane u Nišu