Pop pobuna umetnosti: Dodatnih 5 mesta za besplatne radionice

pop pobuna umetnosti

Pop pobuna umetnosti je otvorila još 5 mesta za učešće u  besplatnim onlajn radionicama. Produžen je i rok za prijave do 20. septembra u ponoć.

Pop pobuna umetnosti je projekat u okviru kojeg će biti organizovane besplatne onlajn radionice posvećene temi angažovane umetnosti, u periodu od septembra do kraja decembra.

Imena svih učesnika radionica, biće objavljena po završetku Javnog poziva na sajtu i društvenim mrežama Pop pobune umetnosti, a prva onlajn radionica,  biće organizovana poslednjeg vikenda u septembru. Radionice su namenjene učenicima  završne godine srednje škole, kao i brucošima, sa teritorije Srbije

Poznati mučar, kompozitora, tekstopisac, eko aktivista i šampion u jedrenju, Rambo Amadeus, vodiće prvu onlajn radionicu za pripadnike nove generacije umetnika – aktivista u nastajanju.

pop pobuna umetnosti

Trodnevne vikend onlajn radionice vodiće Rambo Amadeus, Prota Škart, Irena Ristić, i Marčelo. Više o njima pročitajte ovde.

Za prijavu za učešće u radionicama, raspisan je Javni poziv na društevenim mrežama i stranici sajta Pop Pobune. Otvoren je do 20. septembra u ponoć http://poppobuna.cesk.org.rs/.

Ovaj edukativan i zanimljiv projekat poziva srednjoškolce i brucoše da se zapitaju:

kako umetnošću reagovati i odlučivati o svojoj stvarnosti, šta žele da budu, šta žele da kažu?

Pop pobuna umetnosti: Besplatne onlajn radionice za srednjoškolce