Poliklinika Anima plus: studentima popust na usluge psihoterapije

U okviru Poliklinike Anima plus obavlja se psihijatrijsko lečenje psihičkih poremećaja dece i odraslih sa akcentom na psihoterapijski tretman kojim se osim kliničkog poboljšanja (gubitak simptoma) postiže restrukturacija i bolja adaptacija ličnosti kroz korektivno emocionalno iskustvo, što značajno poboljšava kvalitet i ispunjenost života.

Tim psihologa vrši psihodijagnostićko testiranje dece i odraslih koje podrazumeva primenu dijagnostičkog intervjua i baterije psiholoških testova uz pomoć kojih se može utvrditi stepen intelektualne efikasnosti, proceniti crte ličnosti ili utvrditi postojanje određenih psiholoških tegoba (testovi inteligencije i tetsovi ličnosti) kao i stepen psihoorganksog oštećenja mozga.

Pored psihoterapije, psihijatrijskih pregleda, psihološkog savetovanja i defektološko-pedagoških tretmana u poliklinici Anima plus se obavljaju i neurološki pregledi dece i odraslih, EEG pregledi dece i odraslih, kao i pregledi iz pedijatrije i neonatologije.

Klijentima se pristupa holistički, integrativo, sa individualno prilagođenim i optimalizovanim planom lečenja, praćenjem i procenom efekata psihoterapije i medikamentozne terapije.

Zbog povećanog interesovanja mlađe populacije za usluge psihoterapije, u poliklinici Anima plus odobrava se 10% POPUSTA studentima, uz priložen indeks.

Zakažite pregled putem telefona: