Policija i dalje traga za nestalom porodicom iz Aleksinca, u potragu uključeni i helikopteri

policija potraga
Foto: MUP,Ilustracija

Policija i dalje intenzivno traga za tročlanom porodicom iz Aleksinca, Goranom Đokićem (57), njegovom suprugom Gordanom (56) i ćerkom Lidijom (25) čiji je nestanak prijavljen pre dva dana, potvrdili su agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

Policija je u sredu pozvala građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefone 192 i 018/522-982.

Đokići su u nedelju bili na ručku kod Goranove majke u selu Moravac, odakle su otišli oko ponoći.

Poslednji put su viđeni 26. septembra u aleksinačkom selu Žitkovac odakle su se svojim vozilom „folksvagenom pasat“ crne boje registarskih oznaka AL 028-AI, uputili ka Aleksincu.

Policija je juče detaljno pretražila taj deo aleksinačke opštine zbog bojazni da su možda doživeli saobraćajnu nesreću, a zbog velikog području koje je moralo da bude pretraženo u potragu je bio uključen i helikopter MUP-a Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pregledala snimke video kamera sa naplatnih rampi i ustanovljeno je da Đokići svojim automobilom nisu izašli na auto-put Niš-Beograd.

Njihov automobil viđen je jedino na kameri auto-perionice nadomak Aleksinca, ali nakon toga im se izgubio svaki trag.

Prema takođe nezvaničnim informacijama, u prisustvu rođaka porodice Đokić, policija je juče obila vrata njihovog stana i ušla u objekat kako bi pokušala da nađe neki novi trag koji bi ukazao na to gde se ova tročlana porodica već tri dana nalazi, kao i da li im se nešto loše dogodilo.

Goran Đokić je vlasnik menjačnice u Aleksincu i pre dve godine bio je na meti pljačkaša, ali se taj događaj ne povezuje sa nestankom.

Vulin: Tragamo za porodicom Đokić, u stanu nije bilo premetačine

Ministar unutrašnjih poslova  Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da policija nastavlja na sve moguće načine da traga za tročlanom porodicom Đokić koja je nestala u noći između nedelje i ponedeljka, kada je krenula iz sela Moravac ka Aleksincu.

„Mi smo ušli u njihov stan, nije bilo premetačine. Juče smo celi dan tražili helikopterom da li su negde ostavili vozilo“, rekao je Vulin za TV Hepi.

On je rekao da je porodica Đokić – Goran, Gordana i ćerka Lidija za uzor.

Izvor: BETA

Global Digital Clinik