Plesna predstava PinokiYo: Jedan čkode from hud

Plesna komedija za sve uzraste PinokYo
Plesna komedija za sve uzraste PinokYo

“On je mlad, naivan i povodljiv, vrlo talentovan i dobrodušan. On će proći put koji se zove “odrastanje” na kome će naučiti velike životne lekcije. Čuvaj se PinokiYo, svakavi zlikovci su svuda oko tebe!”, ovako se ukratko može objasniti radnja plesne predstave koju će izvesti članovi Continum Dance Theatre-a i PK Swing 15. aprila u niškom Narodnom pozorištu od 20 časova.

Predstava je namenjena i deci i odraslima.

Iz razloga bajke njega prati luda sreća, anđeo čuvar i savest koji ga vraćaju na stazu ispravnosti. Da li će mali probisvet završiti kao uličar, navijač, kockar, lopov ili cirkuzant, ili će sve biti u redu, saznajte u ovoj poučnoj plesnoj predstavi.

“Na orginalan način ćemo prikazati problematiku savremenih tinejdžera i ponuditi par interesantnih rešenja. Kroz ples i muziku PinokiYo će otkrivati svoj karakter, kako bi ga iskustvo dovelo do zaključaka koji će mu promeniti život”, kaže režiser ove plesne komedije Đorđe Mihajlović.

Ulaznice za plesnu predstavu PinokYo iznose 300 dinara i mogu se kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta u Nišu, u Continum Dance Theatre-u i PK Swing.

Režija: Djordje Mihajlovic
ScenariYo: Djordje Mihajlović, Stefan TićMi
Tekst: Delkor (https://www.facebook.com/delkorpatka/)
Izvode: Continuum Dance Theatre & PK Swing Nis

Global Digital Clinik