planet residence

Planet Residence
Blagoja Parovića 12a,
18108 Niš

+381 60 11 22 333

prodaja@planetresidence.rs
www.planetresidence.rs

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas i na Instagram-u
Status gradnje na Youtube-u

Planet Residence smešten je na jednoj od najprestižnijih lokacija u Nišu, gde blizina škole, vrtića, medicinskih ustanova, prodavnica, parka i pristup različitim rekreativnim sadržajima predstavlja samo jednu od mnogobrojnih prednosti koje kreira ovaj stambeno-poslovni kompleks, izgrađen po najsavremenijiim arhitektonskim standardima.

Uz kontinuiranu dvadesetčetvoročasovnu bezbednost koja obuhvata video nadzor, obezbeđenje, kontrolisan pristup kompleksu, recepciju i profesionalno održavanje zgrada, privatna garaža, kao i SPA centar sa bazenom u okviru samog kompleksa, Planet Residence predstavlja sinonim savršenog okruženja, koji nudi uslove sadržajnog, rasterećenog i sigurnog ambijenta za život.

Iza projekta Planet Residence stoji kompanija Planet Capital, nastala iz firme Put-inženjering.

Planet Residence potencijalnim kupcima pruža sigurnost investicije. Kada imate partnera koji je godinama prisutan na našem tržištu i predstavlja sinonim za kvalitet i odgovornost, možete bezbrižno zakoračiti u budućnost.

Kvalitet i luksuz u svakom kvadratu

Premium kompleks Planet Residence pružaće Vam autentičan način života i uživanje u svakom provedenom danu. Poseban akcenat je na velikim staklenim površinama i obilju svetlosti u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti.

U okviru kompleksa Planet Residence postoji 413 savremeno opremljenih stambenih jedinica različitih struktura, od garsonjera do petosobnih stanova. Na poslednjim etažama su projektovani penthausi sa velikim terasama.

Iskusite pravi doživljaj opuštanja i potpunog zadovoljstva u luksuznom SPA centru sa bazenom, saunom, prostorijama za masažu, kao i vrhunski opremljenom teretanom.

Bezbednost Vam pruža recepcija koja radi 7 dana u nedelji, obezbedjenje, video nadzor i privatna garaža.

Recepcija i obezbeđenje

Život u kompleksu osmišljen je tako da vaša bezbednost uz komfor predstavlja prioritet.

Uvek dostupna recepcija, kao i stroga kontrola pristupa samom kompleksu uz video nadzor i obezbeđenje posvećuje posebnu pažnju vašem spokoju i sigurnosti stanovanja.

Unutrašnje dvorište

Jedna u nizu pogodnosti kompleksa jeste i unutrašnje zajedničko dvorište namenjeno isključivo stanarima, što omogućava nesmetan odmor i dodatnu privatnost.

Sastoji se od zelene površine, popločane staze, prostora za relaksaciju, parkovskog mobilijara i dečjeg igrališta.

Garaža

Privatni parking, 24/7 video nadzor i obezbeđenje neki su od mnoštva detalja kojim novi kompleks Planet Residence posvećuje pažnju komforu i bezbednosti.

Broj parking mesta ograničen je samo za stanare, dok se kontrola realizuje posredstvom evidencije pristupa garaži i parkingu.

Pored toga, parking poseduje četiri punjača za električne automobile, uz mogućnost instalacije punjača na svakom parking mestu, na zahtev kupca.

Dečije igralište

Posebnu oazu mira unutar samog kompleksa predstavlja i dečje igralište, sadržajno i pažljivo dizajnirano kao kutak bezbrižne zabave u kome najmlađi stanari mogu provoditi svoje rekreativno vreme.

SPA Centar

SPA Centar kompleksa Planet Residence simbolizuje savremeni pristup u pružanju komfora i autentičnog načina života, uz mogućnost uživanja u svakom provedenom danu.

Očekuje vas pravi doživljaj relaksacije u luksuznom SPA centru sa bazenom, saunom, prostorijama za masažu, kao i teretana sa opremom vrhunskog kvaliteta.