Pitali smo Nišlije: Da li ste posetili „Delta planet“ i šta je na Vas ostavilo najveći utisak?

Pitali smo Nišlije: Da li ste posetili

Naissus Info pita građane Niša, šta misle o aktuelnim događajima u gradu i Srbiji.

Otvaranje „Delta planeta“, svakako je protekle nedelje bila najvažnija vest za mnoge Nišlije ali i građane iz ovog dela Srbije. Nakon protokolarnog otvaranja u 11 sati, kome je prisustvovalo rukovodstvo Grada i predsednik kompanije „Delta Holding“ Miroslav Mišković, ulaz „Delta planeta“ otvoren je za veliki broj građana od 13 sati. Da je mnogo Nišlija pohrlilo već prvog dana svedoči i podatak o redovima formiranim nekoliko sati pre otvaranja. U prilog tome ide i podatak koji nam je dalo obezbeđenje, da je u prvom mahu ušlo 2.500 ljudi, a oni manje uporni morali su da sačekaju da se objekat delimično isprazni kako bi ušli. Gužve nisu bile samo na dan otvaranja. Od tada pa do danas, parking ispred „Delte“ je pun, a osim niških, mogu se videti i registarske tablice okolnih gradova i opština.

[irp]

Pitali smo Nišlije: Da li ste posetili „Delta planet“ i šta je na Vas ostavilo najveći utisak?

„Nisam, nisam zainteresovan previše“, kaže jedan mlađi sugrađanin.

„Jesam naravno, čini mi se da su radnje malo više namenjene ženama, ali u svakom slučaju odlično“, smatra jedan stariji sugrađanin.

„Nisam bio sam u velikoj gužvi, ali ću sigurno otići ovih dana“, ističe jedan Nišlija.

„Ne nisam, velike su gužve sačekaću malo zbog rizika od zaraze, a i ne volim da se guram, više volim da to bude laganija šetnja“, kaže jedna Nišlijka.

„Jesam, posetila sam i to već tri puta. Lepo je, prostrano, to nam je i trebalo ovde u okolini, dugo nije bilo ničega na Bulevaru“, kaže jedna Nišlijka.

„Posetio sam, moj najjači utisak je to što tamo više nije ruglo nego liči na nešto, imamo novi centar grada, to mi se sviđa“, ocenjuje jedan Nišlija.

„Nisam zbog pandemije, revakcinisan sam pre neki dan i nisam od onih koji tamo moraju odmah po svaku cenu. Čekam da se rasčisti gužva, pa ću svakako otići za nekoliko dana“, kaže jedan naš kolega.

Svoro svi sagovornici sa kojima smo razgovarali su ili posetili „Delta planet“ ili nameravaju da to učine, jer do sada nisu mogli zbog obaveza. Pojedini ne vole gužve, naročito zbog pandemije, a malo je onih koje “ Delta planet“ uopšte ne zanima.