Personalizovani poklon sa vašim dizajnom

dizajn poklona

Poklon nije znak pažnje, već oličenje iskrene ljubavi

Ugoditi i ulepšati dan nekom ko nam je izuzetno bitan, stvar je od krucijalnog značaja kako za osobu koju želimo da usrećimo, tako i nama koji trenutke te sreće pripremamo. Sva pažnja nam je tada usmerena na segmente koji su nama i toj osobi važni, zajednički, koji nas povezuju isprepletanim nitima i čine naš odnos neraskidivim. U tim momentima nam je ta ista pažnja usmerena na predmet iznenađenja koji želimo da darujemo, te iz tog razloga neumorno tragamo za vanserijskim, jedinstvenim, novim, neponovljivim i originalnim.

Bitnost poklona na taj način ističemo mnogo iznad onoga što je njegovo puko predstavljanje u vidu predatog predmeta. I upravo u tom trenutku dolazimo do saznanja da svaki poklon, ma koje vrednosti bio, mora da ima neki naš završni personalni pečat, jer upravo ga to čini toliko specijalnim. Dizajniraniraj sam taj poklon!

Personalizovani predmeti na dar – ljubav na dlanu

Ideje o slikama, fotografijama, pesmama, citatima, kojima bismo mogli da ga ukrasimo, tada samo naviru, čime pomeramo granice jednostavnog darivanja na istancu više. Istancu u kojoj je poruka na predmetu mnogo bitniji prenosilac naših misli i osećanja do sam predmet. Predmet je tada nošena ljubav na dlanu, upakovana u najinteresantniji vid otvaranja srca prema osobi koju volimo. Personalizovani poklon – jedinstveno, unikatno i upravo ono što nam treba kako bismo

Dizajniraj sam patike

Patike sa štampom, korak sa vašim idejama

Kroz misli nam tada prolaze, na primer, laki koraci u noći, koje smo do ranih jutarnjih časova delili sa dečkom, devojkom ili prijateljima. Vesele šetnje u tom slučaju možemo obuti u patike na koje smo postavili sliku našeg omiljenog crtanog junaka, i time obeležiti i bitan deo zajedničkog detinjstva i odrastanja. Ili smo se možda setili bioskopske projekcije poslednjeg Marvelovog filma, pa te iste patike ukrasili omiljenim junakom.

Dizajniraj-sam-Solja

Šolje dizajnirane po meri parova

Misli teku kao reka, pa nas navode na prve jutarnje kafe, koje smo ispijali do kasno popodne. Jednu, drugu, treću…pa sve redom do čaja. Topli napici iz samo naših šolja, odštampanih slikama koje pokazuju jedino nama važne i iskrene momente radosti. Uživanje u tim momentima postaje na taj način neprekidno. Još interesantnije postaje kada shvatimo da te iste tople napitke možemo pretočiti u termos i odneti na kraj sveta, zajedno sa onima za koje na kraj sveta vredi otići.

Dizajniraj-sam-Slusalice-i-maska

Personalizovani gedžeti – praktični, a opet elegantni

Odnesu nas misli tada i do omiljenih bendova koje smo danonoćno slušali, smanjujući voljum, ne bismo li izbegli opomenu roditelja ili lupanje komšija u radijator.

Vratimo se nakratko u realnost i pomislimo koliko su današnje generacije srećne sa izumima poput bluetooth zvučnika i slušalica.

A onda nastavimo dalje u traganju za idealnim poklonom, pa nas misli logično odvedu i do mobilnih telefona, bez kojih je nekako cela ova priča i retrospektiva nezamisliva. Neočekivano tada shvatimo da bismo sa omiljenom osobom tada bili „savršen par“ ako bismo delili sliku na masci za telefon.

Tekstil – pravi izbor poklona za štampu po želji

Ugođaj bi, međutim, bio sasvim potpun, jedino ako bismo gradom švrćkali u garderobi koju smo sami dizajnirali, prema našem temperamentu, karakteru i emocijama koje nosimo. Letnja majica kratkih rukava ili na bretele ulepšana našim omiljenim citatom. Ili još lepše…zimska hladna noć ugrejana duksericom koja je ukrašena bojama naših dugih maštanja i izmišljanja.

Koliko bi samo bio idealan poklon upakovati sve te trenutke ljubavi i osmeha u ceger brendiran našom imaginacijom, prepun ovako praktičnim, a opet  jednostavnim i nadasve prelepim sitnicama.

Dizajniraj-sam-Sveske

Notes sa porukom – za vas, za njih, za sve

Trebalo bi sve ove želje za poklonima zapisati, jer mnogo je specijalnih i ljudi i prilika u našim životima, a želja za savršenim iznenađenjem samo raste i razvija se. Ovo je, reklo bi se, idealan momenat u kom možemo i sebi da priuštimo fantastičan gift. Notes sa porukom i slikom, kojoj želimo da se obradujemo svaki put kada imamo potrebu da fantastičnu ideju zabeležimo. Ne zaboravimo da su sveske ovog tipa odličan rimajnder za svaku osobu u svakom trenutku, pa možemo i njih zabeležiti na spisak pod imenom „the best gifts I have ever made“.

Broj velikih  stvari koje ćemo posedovati u životu mnogo je manji od broja ovih divnih poklona, i zato ih treba čuvati i paziti, baš kao i ideju o savršenom poklonu.

Otelotvorenje ideje odštampane na fenomenalnim poklonima na koje su nas misli navele prepustićemo ekipi Gyftich-a, koja će sve pripremiti, skockati i odštampati. Radost će tako nastaviti da diše iz dana u dan. Nama i našim najdražima.

Global Digital Clinik