Paketić pomoći: Još jedna humanitarna akcija Nišlijke Vladane Stojanović namenjena majkama

paketić pomoći
Foto: Ilustracija, Pixabay

“Paketić pomoći” je nova akcija humane Vladane Stojanović koja je prethodno pokrenula akcije “Obuci novi život“ i „Mama za mamu”.

Akcija “Paketić pomoći” namenjena je samohranim i nezaposlenim mamama. “Akciju sam pokrenula kao podršku vama koje ste ostale bez posla ili već duže vremena pokušavate da ga pronadjete, ali ne uspevate”, piše Vladana. “Nadam se velikoj podršci dobrih ljudi koji će mi izaći u susret i donirati makar po jedan svoj proizvod iz svojih firmi, radionica koji bi značio majkama i deci”, nastavlja.

U okviru akcije koja će trajati do 10. marta sakupljaće se:

  • igračke,
  • šminka,
  • proizvodi za negu lica i tela,
  • stvari za ličnu higijenu majki, beba i dece,
  • dečja garderoba,
  • garderoba za mame.

“Obuci novi život” i “Mama za mamu”

Obuci novi život” je akcija prikupljanja benkica za niško porodilište, kako bi se pocepane benkice zamenile novim. Prikupljanje benkica trajaće do kraja decembra. “Za novi početak, za nove ljubavi, za nove šanse, za nova druženja, za nova poznanstva, nazdravimo i radujmo se što su nam u jeku zaraze i crnila srca još uvek čista” napisala je Vladana nakon velikog odziva javnosti.

Nakon prve akcije, komunicirajući sa velikim brojem mama, Vladana je dobila motivaciju za novu. “Mama za mamu” je akcija u kojoj mama koja želi da pokloni stvari svoje bebe, dece, pokloni trudnici ili mami kojoj su te stvari neophodne.

Ukoliko želite da se priključite humanitarnim akcijama, Vladanu možete kontaktirati putem njenih naloga na Facebook-u i Instagram-u.

Vladana je strukovna babica, medicinska sestra, mama jednog dečaka, a uskoro i jedne devojčice. “Dajem sebe, jer verujem da svako od nas mora krenuti od sebe prvo.
Da prestanemo da budemo sebični i krenemo da dajemo drugima ono čega imamo višak. Drugima kojima je potrebnije jer je divno! Probajte”, poručuje.