Otvorena nova ispostava saobraćajne policije u Nišu ”Stanica istok”

Otvorena nova ispostava saobraćajne policije u Nišu ”Stanica istok”
Ispostava saobraćajne policije u Nišu ”Stanica istok”

Gradonačelnik Darko Bulatović obratio se  pripadnicima policijske uprave u Nišu na ceremoniji otvaranja nove ispostave saobraćajne policije, stanice Istok, u ulici Vojvode Mišića br. 50.

”Nove prostorije i automobili  su malo za sve ono što vi, naši policajci činite svakog dana u borbi protiv kriminala.  Niš je bio i ostaće siguran grad zahvaljujući vama. U Niš turisti dolaze u sve većem broju ne samo zbog hrane i dobrog provoda – već i zbog toga što se osećaju sigurno. Zahvaljujući vama.  Iako to ponekad ne izgleda, znajte da vam je svaki građanin, svaki gost ili prolaznik zahvalan za ono što radite u vašem svakodnevnom poslu. Mi kao gradska vlast učinićemo sve što je u našoj moći da vam svakodnevno obavljanje dužnosti bude lakše jer smo svesni koliko značite za naš grad”.

Svečanosti je prisustvao i Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji je poručio da će država Srbija učiniti sve kako bi uslovi za rad i materijalni položaj pripadnika svih sektora policije bili što bolji, jer je, kako je rekao, ”bezbednost građana i imovine, ali i bezbednost svih učesnika  u saobraćaju na prvom mestu”.

ispostava policijepGradonačelnik Bulatović uručio je načelniku Policijske uprave u Nišu Slaviši Virijeviću ključeve četiri nova automobila, donaciju Grada, koji će, istakao je, biti od velikog značaja za rad policije u obavljanju svakodnevnih dužnosti, a u cilju povećanja bezbednosti svih građana.

 

Exe-Net