Otvorena kupališna sezona na “Čairu” u Nišu: Sezona kupanja počinje sa nepromenjenim cenama

Foto: SC Čair

Početkom juna Nišlije mogu uživati u otvorenim bazenima Sportskog centra “Čair”, sa nepromenjenim cenama ulaznica.

Cena za odrasle je 300 dinara, za decu od 4 do 7 godina 100 dinara, dok penzioneri plaćaju 150 dinara. Deca mlađa od 4 godine imaju besplatan ulaz. Posle 17 sati, cena ulaznice za odrasle je 200 dinara.

Direktorka SC “Čair”, Branka Aranđelović, najavljuje da će akva-park početi sa radom čim stignu rezultati analize uzorkovane vode. Ona ističe da su posetiocima trenutno dostupni olimpijski, rekreacioni i dečiji bazeni.

Kao i svake godine, gro radova je urađeno da bi se pripremila ova sezona. Od zamene dotrajalih pločica, zamene prekrivača za hladovinu, nabavku dotrajalih ležaljki, pa sve do novih igračaka za najmlađe koje će biti montirane do kraja nedelje. Potrudili smo se da i ove godine naši kupači imaju dobre uslove i da se pripremimo za gužve koje nam predstoje – kaže Aranđelovićeva.

Besplatna škola plivanja 

Jedna od najznačajnijih aktivnosti tokom jula biće besplatna škola plivanja za decu od 1. do 4. razreda. Ova inicijativa ima za cilj da podstakne plivačku pismenost među mlađim generacijama, a možda čak i inspiriše neku decu da se kasnije ozbiljnije bave ovim sportom.

Najbitnija nam je njihova bezbednost, tako da i ove godine imamo agenciju za spasioce koja brine o sigurnosti kupača, kao i obezbeđenje koje će se starati o redu na kompleksu – naglašava Branka Aranđelović.

Radno vreme 

Radno vreme otvorenih bazena je od 11 do 19 sati radnim danima, dok vikendom bazeni rade od 10 do 19 sati. Juče je ove bazene posetilo 450 ljudi, što govori o velikom interesovanju građana za letnje osveženje.

Nišlije i gosti grada imaju priliku da uživaju u vrhunskim uslovima za kupanje i rekreaciju, a sve aktivnosti i cene ostaju pristupačne kako bi svi mogli da iskoriste leto na najbolji mogući način.

Global Digital Clinik