Oldtajmeri ponovo na ulicama Niša. “Distinguished Gentleman’s Drive” kreće od kafea “Vespa” i ide do Sokobanje

Niš je i ove godine domaćin oldtimer događaja Distinguished Gentleman’s Drive. Zanimljivo je da se pored Niša 24. septembra dešava u još 200 gradova u svetu, odnosno u više od 60 država.

Okupljanje vozača je od 10 sati u nedelju ispred cafea Vespa odakle će krenuti svečani defile ka Sokobanji, koja je krajnja destinacija.

Automobili će biti izloženi na šetalištu od 14 do 17 časova, a zanimljivo je i to da će u oltajmer stilu biti i sami vozači, u posebno elegantnom retro dres-kodu – sve to kako bi skrenuli pažnju na maligne bolesti kod muškaraca, za koje je ovaj pokret za 12 godina skupio više od 45 miliona dolara.

“Pozivamo sve vozače da nam de pridruže, podrže nas i doniraju u svrhu unapređenja lečenja, raka prostate pre svega. Više informacija o ovom događaju možete da dobijete i na zvaničnom sajtu, https://www.gentlemansdrive.com , gde zainteresovani mogu i da se pridruže. Pozivamo sve ljubitelje i ljude dobre volje da pomognu da se iz Srbije još jednom pošalje divna slika u svet”, ističu organizatori.