Održan Info dan povodom zamene stolarije, termoizolacije i solarnih kolektora

info dan zamena stolarije
Foto: Grad Niš

Povodom Javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Grada Niša za 2021. godinu, Grad Niš i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj organizovali su u Gradskoj kući Info dan.

Rukovodilac Sektora za planiranje i upravljanje projektima Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Ivan Pavlović rekao je da je u prvih sat vremena došlo stotinak građana kako bi se upoznali sa Javnim pozivom.

On je napomenuo da su se pitanja građana ticala imovinsko-pravnih, administrativnih i tehničkih oblasti koje su isticane u razgovoru.

“Građani nisu samo pitali, već su došli i sa konkretnim predlozima kako bi narednim konkursom mogli da omogućimo jednostavnije procedure što je posebno važno stambenim zajednicama”, napomenuo je Pavlović.

Rok za dostavu prijava je 21. oktobar 2021.godine. Građani će moći da se jave za zamenu stolarije i za termoizolaciju, kao i za solarne kolektore za grejanje sanitarne potrošne vode. Stambene zajednice mogu da se jave za zamenu stolarije i za termoizolaciju.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi Javnog poziva građani i upravnici zgrada mogu se obratiti na elektronsku adresu kler@gu.ni.rs ili na kontakt telefon 018/504-658.