Odlazeća gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski prisustvovala obeležavanju parking mesta za borce

Foto: Grad Niš

U Nišu su obeležena prva besplatna parking mesta koja će borci sa boračkim legitimacijama moći da koriste. Do kraja nedelje biće obeleženo 18 parking mesta na 10 lokacija kod važnih institucija koje borci najčešće koriste. Početku obeležavanja parking mesta u ulici Ivo Lola Ribar prisustvovala je i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Akciju, prema rečima gradonačelnice Sotirovski, realizuje Grad sa Parking servisom, a rezultat je dogovora sa Savetom za rad sa boračkim udruženjima.

Ivan Krstić, veteran 63. padobranske brigade i koordinator boračkih udruženja je istako da je ovo veliki gest lokalne samouprave i još jedan boljitak za borce, što znači da borci nisu zaboravljeni.

Praking mesta namenjena borcima biće obeležena na svim lokacijama u gradu do kraja nedelje. U crvenoj zoni parkiranje će biti moguće do sat vremena, a u zelenoj do dva sata. Parking-mesta će biti vidno obeležena ispisanim ćiriličnim slovom „B“ i vertikalnom signalizacijom.

Besplatna parking mesta borci će imati u Mačvanskoj i ulici Ive Lole Ribara, Zetskoj, na Keju Kola srpskih sestara, u Prijezidnoj, Karadžićevoj i Obrenovićevoj ulici, na Keju Mike Paligorića, u ulici Franca Romana i u ulici Nade Tomić.

Global Digital Clinik