Obuka na računarima za najstarije Nišlije: Upis u toku

Starije Nišlije moći će od prvog aprila da pohađaju kurs za kompjutere. Radionice su besplatne, a sprovodi ih Gradska organizacija penzionera.

Prijavljivanje je u toku, a desetodnevne radionice će biti organizovane u njihovim prostorijama na Trgu Pavla Stojkovića br.12, najavio je Mirko Zečević, predsednik ovog udruženja.

Digitalne radionice za starije

Penzioneri će učiti osnovne veštine korišćenja kompjutera, tablet računara i pametnih telefona, kako bi uklonili strah od savremenih tehnologija i da lakše savladaju izazove savremenog sveta.

Mirko Zečević, Gradska organizacija penzionera, Niš

“Ovo nije prvi put da organizujemo ovakvu obuku za najstarije Nišlije, a u ovoj godini obuku će proći oko150 penzionera bez obzira na to da li su ili nisu članovi Kluba penzionera. Posle obuke penzioneri će lakše komunicirati sa svojom decom u inostranstvu i moći da sa svojim unucima razmene mejlove ili otvore svoj Fejsbuk profil”, dodaje Zečević.

Zainteresovani se mogu prijaviti za učešće u radionici pozivom na brojeve telefona 018 589 402 i 065 250 490 0 ili lično dolaskom u prostorije Gradske organizacije penzionera koje se nalaze Trgu Pavla Stojkovića br.12.

Global Digital Clinik