Niški umetnici izvode najveće hitove grupe QUEEN

Fabrike umetnika

Muzički program Trećeg novogodišnjeg festivala “Niš srcu” počinje 27. cecembra od 18 časova koncertom “BREAK FREE” na kojem će biti izvedeni najveći hitovi grupe QUEEN.

Na ovaj način biće obeleženo 50 godina od osnivanja legendarnog benda, u produkciji festivala PozitivNI i uz podršku Grada Niša.

“Drage naše Nišlijke i Nišlije sa zadovoljstvom vas pozivamo da zajedno uživamo u novogodišnjim praznicima na najlepšem mestu, u srcu Niša i da se podsetimo najvećih hitova koje su stvarali Fredi Merkjuri i njegove kolege iz benda. Ovo je prilika da predstavimo talentovane niške umetnike koji će nam na svoj način izvesti opus grupe Queen”, kaže Jelena Rudić iz Fabrike umetnika.

Dodjite da uživamo u nezaboravnim hitovima legendarne grupe QUEEN: “Show must go on”, “We Will Rock You’’, “We Are The Champions’’, “Bohemian Rhapsody”, “Radio Ga Ga”, “I want to break free”…..

Na bini ispred TC Kalča biće sjajni niški muzičari i glumci:

Vokali: Varvara Anastasijević, Jovana Bajagić, Anastasija Mihajlenko, Ivana Babović, Petra Maksimović, Marko Milisavljević, Stefan Mladenović, Damjan Mišić, Milan Mirić.

Bend: Željko Ljubić-Piti, Bojan Bojković, Marko Nikolić, Miloš Vojvodić

Dirigentica: Ivana Mirović

Datum i mesto održavanja koncerta: 27. decembar od 18h na bini ispred TC Kalča u Obrenovićevoj ulici.