Niš je spreman za elektronski spektakl u rovovima Tvrđave

Naissus festival
Naissus Fest

Grad na Nišavi je spreman za jubilarno 10. izdanje NAISSUS FESTA koji se održava 1. i 2. juna ove godine.

Elektronska muzika osvaja grad na Nišavi

„Prva dva dana juna su ove godine u Nišu rezervisana za elektronski spektakl u rovovima Tvrđave. Festival iz godine u godinu raste kao prava poslastica za ljubitelje ove vrste muzike, vlada velika zainteresovanost javnosti, a i izvođači nikad ekskluzivniji“, kaže iz organizacije ovog muzičkog događaja, Dušan Stajić.

Kako ističe, Niš, Srbija, region i dalje imaju mlade koji smatraju da Srbija može biti zemlja pozitivne energije, kulture i alternative i takvu sliku ovaj festival želi da pošalje u svet. 

Naissus Fest promo
Naissus Fest promo

„Ono čime se ponosimo jeste premijerno dovođenje svetskih imena DJ scene u ovaj deo države i omogućavanje doživljaja njihovog live nastupa brojnim poznavaocima i uživaocima elektronske muzike. Ovogodišnji program desiće se po prvi put u proširenom izdanju na dva stejdža: Main Stage i Elemental Stage“, najavljuju organizatori.

Ni ovoga puta oduševljenje Line Up-om nije izostalo, a za to su se pobrinula imena poput MATADORA, FRANCOIS X,  SHDW & OBSCURE SHAPE, ali i zbog dolaska najtraženijih domaćih DJ – eva kao što su Kristijan Molnar, Dejan Milićević…

„Ovoga puta Promo u dnevnom izdanju u amfitetaru na keju 19. maja od 17 časova promovisaćemo Naissus Fest. A da stvar bude još lepša skupljaćemo i pomoć za malu Nikolinu, kojoj naš doprinos i dalje mnogo znači. A sada brže 431 na 3030″, najavljuju organizatori.