Najava sportskih dešavanja

najava sportskog vikenda

Ovog vikenda nas čekaju važne utakmice. Kakvi nas mečevi očekuju, pogledajte u najavi.

Fudbal

Radnički Niš Čukarički

U nedelju 02.04. od 18:00 časova u okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na gradskom stadionu ,,Čair’’ sastaju se niški Radnički i Čukarički.

Domaći se nalaze na 11. mestu sa 26 bodova i u prošlom kolu su pobedili u Subotici ekipu Spartaka rezultatom 1:0 i konačno prekinuli crnu seriju.

Gosti se nalaze na četvrtoj poziciji sa 53 bodova i u prošlom kolu su pobedili Voždovac rezultatom 3:1.

OFK Topličanin Car Konstantin

U subotu 01.04. od 16:00 časova u okviru 20. kola Srpske lige Istok u Prokuplju sastaju se ekipe Topličanina i Car Konstantina.

Tim iz Prokuplja se nalazi na 12. mestu sa 23 boda i u prošlom kolu su izgubili od Dunav Prahova rezultatom 3:1.

Nišlije su ubedljivo poslednji sa jednim osvojenim bodom i u prošlom kolu su posle jednog neverovatnog preokreta izgubili od ekipe Budućnost Popovac rezultatom 3:2.

SFS Borac OFK Brzi Brod

U nedelju 02.04. od 11:00 časova u okviru 20. kola Srpske lige Istok sastaju se u Paraćinu Borac i Brzi Brod.

Domaći se nalaze na šestoj poziciji sa 32 osvojena boda i u prošlom kolu su izgubili od Meševa rezultatom 3:1.

Gosti se nalaze na pretposlednjem mestu sa 17 osvojenih bodova i u prethodnom kolu su izgubili od prvoplasirane ekipe pirotskog Radničkog rezultatom 3:0.

Budućnost Popovac – Pčinja

U nedelju 02.04. od 16:00 časova u okviru 20. kola Srpske lige Istok na stadionu ,,Begavica’’ u Popovcu sastaju se Budućnost i Pčinja.

Ekipa iz Popovca se nalazi na trećoj poziciji sa 38 osvojenih bodova.

Pčinja se nalazi na 11. poziciji sa 23 osvojena boda i u prošlom kolu su savladali Timok rezultatom 2:1.

Futsal

Winter Sport – SAS

U subotu 01.04. od 16:00 časova u okviru 21. kola Druge futsal lige Srbije u sali Osnovne škole ,,Miroslav Antić’’ ekipa Winter Sporta u jednom zanimljivom meču dočekuje Zrenjaninski SAS. Ovo je duel prvog i drugog tima na tabeli, a domaći su obezbedili plasman u viši rang takmičenja.

Nišlije se nalaze na ubedljivo vodećoj poziciji sa 49 bodova i u prošlom kolu deklasirali su Ekonomac rezultatom 9:2. Domaći su u odličnoj formi i u ovoj godini nemaju poraz.

Ekipa iz Zrenjanina je druga na tabeli sa 37 osvojenih bodova i u prošlom kolu su izgubili od Banjice rezultatom 5:2.

Gvozdeni Puk – Ekonomist

U subotu 01.04. od 19:00 časova u okviru 21. kola Druge futsal lige Srbije u sali ,,Šivara’’ sastaju se Gvozdeni Puk i Ekonomist.

Domaći se nalaze na sedmom mestu sa 27 osvojenih bodova i u prošlom kolu su izgubili u gradskom derbiju od ekipe Kalče rezultatom 4:2.

Gostujuća ekipa se nalazi na desetoj poziciji sa 23 osvojena boda i u prošlom kolu su doživeli ubedljiv poraz od Winter Sporta rezultatom 9:2.

Smederevo – Kalča

U subotu 01.04. od 19:00 časova u okviru 21. kola Druge futsal lige Srbije ekipe Kalče gostuje Smederevu.

Domaći se nalaze na četvrtoj poziciji sa 29 osvojenih bodova i u prošlom kolu su pobedili Požarevac rezultatom 3:2.

Gosti iz Niša se nalaze na šestom mestu sa 28 osvojenih bodova i u prethodnom kolu su u gradskom derbiju savladali Gvozdeni Puk.

Rukomet

Naisa – Bor

U petak 31.03. od 18:30 časova u okviru 20. kola ARKUS lige u sali Osnovne škole ,,Miroslav Antić’’ sastaju se Naisa i Bor.

Domaće rukometašice su na devetoj poziciji sa 11 osvojenih bodova i u prošlom kolu su izgubile od prvoplasirane Jagodine rezultatom 24:19. Nišlijke se nalaze u lošoj formi, takođe, ako ne pobede ovu utakmicu sve su bliže ispadanju u niži rang.

Rukometašice Bora se nalaze na sedmom mestu sa 15 osvojenih bodova i u prethodnom kolu su savladale Kikindu rezultatom 29:25.

Košarka

Marinos – Topličanin

U subotu 01.04. od 12:30 časova u okviru 7. kola Prve muške regionalne lige Istok play off u Sali ,,Šivara’’ sastaju se Marinos i Topličanin.

Domaći se nalaze na četvrtom mestu sa 18 osvojenih bodova i u prošlom kolu su izgubili u gradskom derbiju od ekipe Konstantina rezultatom 85:69.

Ekipa Topličanina je na poslednjoj poziciji i u prošlom kolu su pobedili Knjaževac rezultatom 71:64.

Niš – Bin

U subotu 01.04. od 20:30 časova u okviru 7. kola Prve muške regionalne lige Istok play off u sali Osnovne škole ,,Dušan Radović’’ sastaju se Niš i Bin iz Zaječara.

Domaći se nalaze na petom mestu sa 18 osvojenih bodova kao i njihov gradski rival Marinos i u prethodnoj rundi su izgubili od Pantera u Vranju rezultatom 81:79.

Gosti se nalaze na pretposlednjoj poziciji sa 15 osvojenih bodova i u prošlom kolu su izgubili od prvoplasirane ekipe Bora ubedljivim rezultatom 83:53.

Junior – Rtanj

U subotu 01.04. od 14:30 časova u okviru 7. kola Prve muške regionalne lige Istok play out u sali Osnovne škole ,,Dušan Radović’’ sastaju se ekipe Juniora i Rtnja.

Izabranici Vladimira Delčića se nalaze na trećoj poziciji sa 19 osvojenih bodova i u prošlom kolu su savladali ekipu Mladost – Vesna u Beloj Palanci rezultatom 82:70.

Gostujući tim je na poslednjem mestu sa 14 osvojenih bodova i u prošlom kolu su izgubili ubedljivim rezultatom od ekipe Jablanice 90:73.

Knjaževac – Konstantin

U subotu 01.04. od 19:00 časova u okviru Prve muške regionalne lige Istok play off u sali Osnovne škole ,,Dimitrije Todorović Kaplar’’ ekipa Knjaževca dočekuje niški Konstantin.

Domaći se nalaze na šetom mestu sa 16 osvojenih bodova i u prošlom kolu su izgubili od Topličanina rezultatom 71:64.

Košarkaši iz Niša se nalaze na drugoj poziciji sa 23 osvojena boda, dva manje od prvoplasiranog Bora, ali i utakmicu manje. Ovo je za izabranike Milana Tubića važna utakmica u borbi za plasman u viši rang.

Radan – Ratnici

U petak 31.03. od 19:30 časova u okviru 7. kola Prve muške regionalne lige Istok play out u sportsko – rekreativnom centru ,,Lebane’’ sastaju se Radan i Ratnici.

Ekipa iz Lebana se nalazi na četvrtoj poziciji sa 18 osvojenih bodova i u prošlom kolu su izgubili od Dimitrovgrada rezultatom 89:69.

Izabranici Saše Damnjanovića se nalaze na šestom mestu sa 17 osvojenih bodova i u prošlom kolu su izgubili od Vlasotinca rezultatom 85:79.

Student – Srbobran

U petak 31.03. od 19:30 časova u poslednjem 22. kolu Druge ženske lige sva pažnja će biti usmerena na utakmicu između niškog Studenta i Srbobrana u sali Osnovne škole ,,Dušan Radović’’

Presudna utakmica i jedno veliko finale za košarkašice Studenta, koje se nalaze na korak od ulaska u viši rang. Izabranice Slađana Ivića se nalaze na drugoj poziciji sa 37 poena, dva boda manje od prvoplasirane Topolčanke, ali sa istim brojem bodova kao i trećeplasirani Proleter i Ras koji je na četvrtom mestu. Ukoliko zabeleže trijumf, košarkašice Studenta će postati novi predstavnik grada Niša u najelitnijem rangu nekog takmičenja. U prošlom kolu su savladale Paraćin rezultatom 77:54.

Gošće se nalaze na devetom mestu sa 27 osvojenih poena i u prošlom kolu su izgubile od Karaburme rezultatom 85:79.

Odbojka

Novi Pazar-Niš

U subotu 01.04. od 20:00 časova u okviru 21. kola Prve lige Srbije u Novom Parazu sastaju se Novi Pazar i Niš.

Novi Pazar se nalazi na četvrtom mestu sa 38 bodova i u prošlom kolu su savladali Klek Srbija Šume rezultatom 3:2.

Gosti se nalaze na drugom mestu sa 49 osvojenih poena isto koliko i prvolasirana ekipa Borca iz Starčeva. Nišlije su se plasirale u viši rang i u poslednjem kolu će se odlučiti sa koje pozicije. U prošlom kolu su trijumfovali nad Dubočicom rezultatom 3:2.

Vranje-Student

U nedelju 02.04. od 17:00 časova u okviru 16. kola Druge lige Istok u sportskoj hali ekipa Studenta gostuje Vranju.

Domaće odbojkašice se nalaze na osmom mestu sa osam osvojenih bodova i u prošlom kolu su izgubile od Sloge iz Batočine rezultatom 3:0.

Gostujuća ekipa je na prvom mestu sa 41 osvojenim bodom i u prošlom kolu su savladale Majdanpek rezultatom 3:0. Odbojkašice Studenta su na pragu plasmana u viši rang.

Desetka-Stampedo

U nedelju 02.04. od 16:30 časova u okviru 16. kola Druge lige Istok u gradskom derbiju u sali osnovne škole ,,Miroslav Antić’’ sastaju se Desetka i Stampedo.

Ekipa Desetke se nalazi na petoj poziciji sa 28 osvojenih bodova i u prošlom kolu su savladali Jagodinu rezultatom 3:0.

Stampedo se nalazi na drugom mestu sa 34 osvojenih poena i u prošlom kolu su zabeležili trijumf nad Leskovcem rezultatom 3:0.

Želimo vam ugodan sportski vikend.

Global Digital Clinik