Najava humanitarnog turnira “3 na 3” za OŠ “Njegoš”

Najava humanitarnog turnira
Najava humanitarnog turnira "3 na 3" za OŠ "Njegoš"

Najava humanitarnog turnira “3 na 3” za OŠ “Njegoš”

Kao i prethodne četiri godine, JCI Niš i ovog decembra organizuje humanitarni turnir u basketu „3 na 3“. Cilj turnira je tradicionalno prikupljanje sredstava za unapređenje uslova školovanja u niškim osnovnim školama, a ove godine 16 sjajnih ekipa igraće za multimedijalnu učionicu OŠ „Njegoš“, pod parolom „Koš za Njegoš“.

Školi “Njegoš” su potrebni kompjuteri, projektor i trakaste zavese za multimedijalnu učionicu, a mladi aktivni građani Niša će se potruditi da im to obezbede uz pomoć sugrađana.

Sredstva će biti prikupljana kako putem kotizacija timova koji će uzeti učešće na samom turniru, tako i kroz dobrovoljne priloge navijača, te vas pozivamo da dođete da navijate i  budete deo ove utakmice humanosti u kojoj svi pobeđujemo!

Publiku će na samom turniru zabavljati DJ Wannabe i propratni program a ulaznica je dobro raspoloženje i dobrovoljni prilog prema mogućnostima ili knjiga za školsku biblioteku.

Turnir će se održati u sportskoj hali OŠ „Mika Antić“, u subotu, 9. decembra, u periodu od 8 do 14 časova i svi su dobrodošli!

Ovom prilikom pozivamo i kolege novinare da nam se pridruže na turniru i da slikama, tekstom ili videom svi zajedno doprinesemo povećanju vidljivosti ovog važnog humanitarnog događaja u našem gradu.

Volonterska organizacija JCI Niš ove godine proslavlja 10 godina postojanja i rada u Nišu, a humanitarnitni turnir “3 na 3” je jedan od naših najpoznatijih projekata. Kako je turnir izgledao prethodnih godina možete videti na linku: http://nis.jci.rs/ projekat-jci-3-na-3/, a detalje o ovogodišnjem turniru možete u narednim danima pratiti na Fejsbuk event-u: https://www.facebook. com/events/533859126962715/

Global Digital Clinik