Naissus Info pokrenuo novi sajt: Objektivno, pravovremeno, tačno

Naissus Info novi sajt
Naissus Info

Poslovno – informativna redakcija “Naissus Info” pokrenula je danas novi sajt koji će izveštavati o svim najaktuelnjim događajima iz Niša i svim čitaocima ponuditi sve potrebne informacije iz oblasti preduzetništva.

Poslovno informativne vesti 24 časa, 7 dana u nedelji

“Zbog naše verne publike želeli smo da unesemo značajne novine i promene u doživljaju čitanja poslovno informativnih vesti. Na ovaj način Naissus Info obeležava trinaestogodišnjicu svog postojanja, jer naši čitaoci to i zaslužuju”, kaže urednik portala Naissus Info.

www.naissus.info

Vi nas činite boljim 🙂 Zbog vas novi, brži i bolji Naissus Info. 24 časa, sedam dana u nedelji. Objektivno, pravovremeno, tačno. Posetite moderniju verziju www.naissus.info

Publicerat av Naissus info den 23 februari 2018

Brzo, lako i jednostavno

Dizajn je unapređen, pri čemu se vodilo računa da se zadrže karakteristike vizuelnog identiteta. Čitaoci će moći da koriste značajno unapređenu pretragu.

Cilj je bio da se u par klikova dođe do bilo kog dela sajta.

Navigacija je značajno unapređena u tom smislu i vodilo se računa da razni elementi bitni za korisnika.

Budite i vi deo portala Naissus Info

Naissus Info će uvek prihvatiti predloge i sugestije svojih korisnika koji se novinarima, uredništvu ili marketing sektoru mogu obratiti u svakom trenutku na mail: redakcija@naissus.info ili putem FB strane Naissus Info.