Naissus.info i Narodno pozorište poklanjaju 2×2 ulaznice za koncert „Ljubav na dar“ Jadranke Jovanović

Jadranka Jovanovic, Portret, foto: Vukica Mikaca
Jadranka Jovanovic, Portret, foto: Vukica Mikaca

Naissus.info i Narodno pozorište poklanjaju 2×2 ulaznice za koncert „Ljubav na dar“ Jadranke Jovanović . 

Narodno pozorište u Nišu za 14. februar organizuje poseban događaj, koncert Jadranke Jovanović sa Draganom Moles, kao gošćom, pod nazivom „Ljubav na dar“.

Dovoljno je da odete na našu FB stranu i  u komentaru posta tagujete osobu sa kojom idete na koncert. 

Imena dobitnika biće objavljena  na FB stranici Naissus Info u sredu, 13. februara do 22 časova. 

Primadonu Jadranku Jovanović, pratiće pijanistkinja Nada Matijević, a kao gosti nastupiće Dragana Moles – sopran i pijanista Bojan Mladenović, kao i glumac Miloš Đurović.

Jadranka Jovanović već godinama važi za sinonim vokalne umetnosti u Srbiji.

Respektabilan ugled u svetskim umetničim krugovima ostvarila je pre svega nastupima na preko 120 svetskih operskih i koncertnih pozornica, od Pekinga do Meksiko Sitija, i od Palm Biča do Sibira, među kojima se izdvajaju: Milanska „Skala”, „Teatar Liceo” u Barseloni, „Teatar Masimo” u Palermu, „Mocarteum” u Salcburgu, „Teatar Munisipal” u Rio de Žaneiru, „Bunka Kaikan” u Tokiju, „San Karlo” u Lisabonu, „Teatar Komunale” u Firenci, „Teatar Ređo” u Parmi, Opera u Nici, Festival „Žorž Enesku” u Bukureštu, „Glen Guld” dvorana u Torontu, „Teatar Belini” u Kataniji, Rosinijev Festival u Pezaru, atinski „Irodion”, „Kenedi Centar” u Vašingtonu, „Karnegi Hol” u Njujorku… Ostaće upamćena i kao prva Karmen na Bliskom Istoku u Arapskim Emiratima.

U svojoj dosadašnjoj, trideset i osam godina dugoj karijeri, ostvarila je preko 2160 nastupa u operama i na koncertnim podijumima.

 

Exe-Net