MMA Liga Srbije u Hali „Čair“

MMA Liga Srbije

MMA Savez Srbije uz podršku Grada Niša organizovaće MMA Ligu Srbije u Nišu. MMA liga biće održana u Hali „Čair“, 25. juna sa početkom od 20 časova. Tokom dana će biti održane i amaterske borbe u svim kategorijama, A i B klase. U finalnom delu večeri će biti održane četiri profesionalne borbe.

Zvezde večeri će biti Jovan Marjanović iz MMA kluba „TOP Team Niš“, Nikola Zlatev iz Bugarske, Marina Spasić iz MMA kluba „Crvena zvezda“, Alavija Insaf iz Bugarske, Miša Nenković iz „Ludator“ kluba iz Knjaževca, Ivajlo Lumdev iz Bugarske. Posebno interesovanje izaziva borba Miloša Kostića iz „Gladijators tima“ iz Vranja i Andrije Bogićevića iz kluba „Feniks“ iz Kraljeva.

„Pripremam se za meč i očekujem pobedu. Svakako da mi je poseban motiv što nastupam pred mojim Nišlijama, a moram da kažem da mi je to bila velika želja i hvala MMA savezu što mi ju je ispunio. Dođite u Čair, jer vas očekuje spektakl i budite sigurni da će te uživati u svim borbama, bilo one amaterske ili profesionalne“ – izjavio je Jovan Marjanović

Ovaj događaj će biti humanitarnog karaktera. Gledaoci će na ulazu moći da ostave dobrovoljni prilog za lečenje Teodora Stojanovića.

„Tokom dana, dakle 25. juna, održaće se izborno prvenstvo drugog kola MMA lige, gde će učestvovati amaterski takmičari u svim težinskim kategorijama A i B klase. U finalnom večernjem delu, koji bi trebalo da počne oko 20 časova, očekuje se nastup amaterskih finalista i profesionalni deo, gde ćemo uživati gledajući četiri profesionalne borbe. Siguran sam da je motiv više svim borcima da daju sve od sebe i to što će najbolji borci iz MMA lige Srbije imati prolazak u Brave CF“ – izjavio je Luka Nikolić, predsednik MMA Saveza Srbije i dodao: „Moram da naglasim da je ovogodišnja MMA liga Srbije humanitarnog karaktera i da će svi moći da ostave dobrovoljni prilog na ulazu u Čair. Taj prilog se prikuplja za lečenje Nišlije Todora Stojanovića.“

Utakmice će direktno prenositi Arena Fight.