Humanitarna licitacija za Mihajla Stamenkova na Amfiteatru nišavskog keja

Studentska Asocijacija NOVA i Studentski parlament Ekonomskog fakulteta u Nišu, organizuju humanitarnu licitaciju na Amfiteatru nišavskog keja. Licitacija će se održati u petak, 17. juna, sa početkom u 18h.

Licitiraće se sportski dresovi i rekviziti, vaučeri različitih sponzora, paketi iznenađenja.

Putem akcije “Licitiraj na keju” u humanitarne svrhe je do sada sakupljeno preko 1.000.000 dinara. Ove godine, sredstva se prikupljaju za Mihajla Stamenkova, korisnika fondacije “Budi human” kome je dijagnostikovana Dišenova mišićna distrofija (nasledna bolest koja napada mišiće ramena, kukova, butina i listova.

Mihajlu su sredstva potrebna za lekove, aminokiseline, robotsku neurorehabilitaciju, specijalističke preglede, laboratorijske analize, medicinski potrošni materijal, medicinske aparate, fizikalne terapije, kao i za putne troškove i smeštaj.

dresovi
Kako organizatori navode, ove godine, naši sugrađani imaće priliku da licitiraju dresove i predmete koje su nosili i potpisali košarkašica Milica Dabović, fudbaler Nemanja Radonjić (Marseille), košarkaš Nikola Peković (Minnesota), teniser Nenad Zimonjić, zatim košarkašku loptu sa potpisom Miloša Teodosića, dres Partizana sa potpisom igrača, reket Olge Danilović, kao i dresovi i rekviziti i mnogih drugih značajnih srpskih sportista.

Na licitaciji će se naći i dres Ronaldinja sa potpisom (Ronaldinho, Barcelona). Pored ovih predmeta, licitiraće se i preko 80 vaučera za različite fitnes programe, članarine u teretanama, masaže, edukativne kurseve, večere u restoranima, jahanje, letovanje u Grčkoj, profesionalnu šminku, tretmane maderoterapije, kozmetičke tretmane, i još mnogo toga.