Medalje Nade, Ivana i Janje potvrda uspešnosti niškog kluba. Prijem za članove Kik boks kluba „Niš“ u GO Medijana

Predsednik Gradske opštine Medijana, Nebojša Kocić, ugostio je u svom kabinetu, članove Kik boks kluba „Niš“ Nadu Krivačević, Ivana Krivačevića i Janju Savić, koji su na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Istanbulu, ostvarili izuzetne rezultate. Predsednik Kocić, gostima je uručio prigodne poklone, a na prijemu je dogovoreno i da se takmičari i ovaj klub, novčano nagrade.

“Mladi ljudi, poput Nade, Ivana i Janje, svojim uspesima motivišu decu, da se aktivnije bave sportom, jer pokazuju da se talenat, trud i rad prepoznaju i nagrađuju”, istakao je ovom prilikom predsednik GO Medijana Nebojša Kocić.

Takmičarka Nada Krivačević postala je šampion Evrope, dok je njen brat blizanac, Ivan Krivačević osvojio srebro, a Janja Savić, bronzu.

Sva tri takmičara, članovi su kluba „Niš“ od 2019. godine i višestruki su šampioni Srbije u kik boksu, a Nada i Ivan, koji su talenat za sport, nasledili od majke, šampioni Balkana.

Nada i Janja, svetske su prvakinje iz 2022.u Italiji, a Ivan vicešampion sveta iz 2022.

Inače, klub „Niš“ godinama je vodeći kik boks klub u Srbiji i prema kriterijumima uspešnosti na državnim prvenstvima, Kik boks Saveza Srbije, najbolji je klub u 2022.godini, a po uspesima, koje postižu, apsolutni šampioni i u 2023.godini.