Ljubavni horoskop 29. 1. 2018. – 05.2. 2018.

Ljubavni horoskop 29. 1. 2018. – 05.2. 2018.

Ovan

Analizirate svoj ljubavni život i imate optimističku viziju. U odnosu sa voljenom osobom posebno Vas raduje saznanje, da se Vaše želje i interesovanja preklapaju. Uz malo dobre volje umete da ugodite svom partneru. Potrudite se da partner u potpusnosti shvati i prahvati Vaše namere. Lakše Vam je kada sa određene distance i smireno analizirate svoj odnos sa voljenom osobom. Međutim, kada se suviše udaljite od glavnih tema Vašu pažnju zaokupljaju neke sporedne osobe. Vodite aktivan život i dobro se zabavljate, ali ne rešavate svoje nagomilane dileme. Rado se odazivate na brojne pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo.

Bik

Definitivno ovo nije najbolji momenat da započinjete neke nove emotivne priče. U narednom periodu kod većine predstavnika ovog znaka, ne postoje neka ozbiljna ljubavna dešavanja. Uglavnom se sve to svodi na neke varnice, na neke ponude neobaveznog tipa ili mogućnosti za ulazak u odnos sa zauzetim osobama. Možete da forsirate dešavanja, ali je maltene pa nemoguće da ćete uspeti da isforsirate pravu ljubavnu priču. Sačekajte neke bolje okolnosti, a u međuvremenu se zabavljajte. U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama, ova nedelja je dosta naporna i komplikovana. Balans između vas i partnera može biti poljuljan. Najbolje je da napravite emotivnu distancu kako biste iz sebe izbacili sve nemire koji su vas ispunjavali.

Blizanci

Imate utisak da se u svom ljubavnom životu suočavate sa prolaznom krizom, partner Vam daje do znanja da očekuje zajednički dogovor. Pokušavate da rešite svoje unutrašnje dileme i sumnje, stoga osećate emotivnu nesigurnost ili sputanost. Čini Vam se da partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, tako da česti konflikti utiču na Vaše promenljivo raspoloženje. Skloni ste češćim izlivima ljutnje i pomalo provocirate svog partnera. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite nekim spoljašnjim zabavama. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama ili da proveravate nečije emotivne namere. Budite dovoljno strpljivi i »mudri« u iščekivanju na rasplet, moguća je ljubavna romansa, ali tek na »drugi pogled«. Očekuju Vas pozitivne promene, partner će se prikloniti Vašim željama. Moguće je i da ćete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja će ispuniti Vaše osnovne kriterijume i očekivanja.

Rak

Ovo nije najsrećniji period za ljubavne veze. Venera, vam može doneti razočaranja, zbunjujuće situacije, ograničenu slobodu izbora, zatvaranje ili jednostavno gubitak interesovanja. Zbog toga prvi dani u ovom periodu nisu obećavajući. Neke stvari ipak će ostati sakrivene i zbunjujuće. Savetujemo da o tome i svemu što vas brine razgovarate s nekim u koga imate poverenja.

Lav

Da je sreća lepa samo dok se čeka, shvatiće to mnogi predstavni ovog znaka koji su maštali o nekoj tajnoj ljubavi. Sve njihove nade raspršiće se kada se suoče sa realnošću i životnim problemima. Veze sklone padu urušiće se već početkom ovog perioda. Biće prilika za virtualna poznanstva, ali pre nego što se upustite u takve šeme, razmislite zašto to činite. Umesto što gubite vreme na besmislena ćaskanja preko mreže, bolje iskoristite slobodno vreme za druženje sa pravim prijateljima. Početkom ovog perioda bićete u prilici da doživite fatalan susret u prevozu, na putu ili preko posla. Nažalost, moguće da ta osoba nije odavde, a od vas zavisi da li će se poznanstvo pretvoriti u nešto više. Svi koji su u vezi, početkom ovog perioda mogu da iskoriste za intimno uživanje uz sveće i vino.

Devica

Možete biti zadovoljni onim što sledi, jer će se ukazati sve više dobrih prilika za ljubav, a vaš će se društveni život poboljšati. Biće sve više izlazaka, a prijatni susreti će obećavati. Posebno dragi biće vam vaši prijatelji.

Vaga

Ako ste još sami, bićete preduzimljivi i aktivni u traženju svoje srodne duše. Neće vam biti teško otići na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu sa predlozima punim aktivnosti i dinamike.

Škorpion

Za slobodne predstavnike ovog znaka, došlo je vreme da se malo zanosite, da malo maštate, da malo pokušavate da sedite na četiri do osam stolica. A da li će vam ovo uspeti? Pa naravno da hoće. Vaša je pažnja rasuta, flertujete, čavrljate, blistate. Čuvajte se uticaja Saturna koji se sprema da vas i u ovoj, ali i u sledećoj nedelji „opčini“. Neko sa kim imate razliku u godinama, neko ko vam dolazi kao karmičko iskušenje može vas okupirati očas posla. Ali, ako je za utehu – makar će vam na početku biti super. U vašim emotivnim vezama i bračnim partnerstvima najbolje bi bilo da se malo povučete i da budete sa voljenom osobom samo kada je ona u potpunosti rasterećena i slobodna od svojih obaveza i problema. Vi ste u odličnom raspoloženju, ali druga strana nije, pa je bolje da neke intenzivnije kontakte i susrete ostavite tamo za vikend.

Strelac

Pred vama su dani intenzivnijeg društvenog života. Gotovo da neće biti značajnije zabave ili društvenog mesta gde se nećete zateći. U ovakvim okolnostima vrlo lako ćete naći nekog za svoju dušu ako ste još sami, ali vaše srce neće biti baš ispunjeno.

Jarac

Na sreću splet novih dogadjaja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje. Godi Vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu. U skladu sa svojim temperamentom delujete izazovno ili neodoljivo na određene osobe. Ako se nalazite u ljubavnoj vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i najlepše vrednosti koje Vas zbližavaju u ljubavnoj vezi.

Vodolija

Neki bi mogli da prolaze iskušenje tajne ljubavne veze ili da svoju naklonost prema nekom skrivaju jer tako određuju društvena pravila ponašanja. U svakom slučaju, nećete se lako otvarati. Moralne dileme pratiće ovakvo stanje danima.

Ribe

Prvi dani biće savršeni, opuštajući, sa puno komunikacije i dobre atmosfere. Nakon toga stvari će polako početi da se menjaju. Period jei dalje romantičan, ali donosi rizik od iluzija, pogrešne procene, zbunjenosti i neizvesnosti. Komplikacije će više pogoditi nove veze. Stare veze će vešto zajedničkim snagama ovo izdržati i usmeriti svoje interese prema praktičnim stvarima. Poslednji dani u ovom periodu bude želju za osvajanjem, za preuzimanjem inicijative i za avanturama.

Horoskop je preuzet sa sajta www.astrolook.com