Legendama u čast: Svečanost pre utakmice Želje i Metaloplastike

Foto: RK Železničar
Foto: RK Železničar

U Nišu će se danas sastati Železničar i Metaloplastika koje su po svemu sudeći  dve najbolje ekipe u dosadašnjem toku plej-ofa.

“Želja je ubedljivo prvi, a Šapčani, na drugom mestu, predvode grupu od četiri tima sa po tri boda manje od lidera. Srećan sam što ćemo igrati sa  dobrim i kvalitetnim timom, koji je za svako poštovanje. Treba dati maksimum, naporna je sezona treba sve izdržati. Mi smo svoj posao do sada odradili dobro. Voleo bih da publika dođe u velikom broju i uživa u pravoj utakmici”, kaže trener Josif Petković.

Legendama u čast

Pre početka utakmice 5. kola plej-ofa protiv Metaloplastike, predviđena je mala svečanost, na kojoj će se publici u hali Čair pokloniti članovi čuvene generacije koja je pre 40 godina igrala finale Kupa pobednika kupova Evrope.

Najavljen je dolazak svih članova legendarne ekipe koja je igrala finale protiv Gumersbaha u Dortmundu, izuzev, naravno, onih koji više nisu sa nama – Predraga Kneževića i Branislava Ždraljevića.  

Utakmica počinje u 18.30 časova, sudiće je Dušan Stojković i Nenad Nikolić, a ulaznice se prodaju na biletarnici ispred dvorane Čair, po ceni od 200 dinara za tribine i 300 dinara za parter.

Global Digital Clinik