Kviz „Eestec Duel“ prvi put na Elektronskom fakultetu u Nišu

Kviz „Eestec Duel“ se organizuje po prvi put na Elektronskom fakultetu u Nišu
Kviz „Eestec Duel“

Kviz „Eestec Duel“ se organizuje po prvi put na Elektronskom fakultetu u Nišu, 5. i 6. juna 2019. godine u periodu od 18h do 22h, u amfiteatru A1.

Sam kviz je besplatan i posvećen je promovisanju nauke i tehnike, takmičarskog duha, kao i dobrih odnosa između profesora i studenata Elektronskog fakulteta.

Osim znanja i tenzije, tokom događaja će biti puno zabave, smeha i pozitivne energije. Na kvizu će učestvovati profesori i studenti Elektronskog fakulteta i odgovaraće na pitanja iz opšte kulture, istorije, geografije, umetnosti, tehnike…

Kviz je osmišljen tako da će se studenti i profesori takmičiti „jedan na jedan“.

Naime, pre početka duela, student bira početnu prednost u odnosu na profesora, što u slučaju da pobedi, određuje nagradu.

Oba takmičara dobijaju ista pitanja pri čemu za svako pitanje imaju određeno vreme za koje treba da izaberu jedan od četiri ponuđena odgovora, nakon čega se proverava tačnost istog.

Student pobeđuje ako odgovori tačno na zadati broj pitanja, koji zavisi od početne vrednosti koju je izabrao, student gubi onog trenutka kada profesor da više tačnih odgovora od zbira tačnih odgovora i dozvoljenih grešaka studenta.

Ovaj događaj organizuje lokalni komitet internacionalne studentske organizacije „EESTEC“, a više o njima možete videti na Instagram i Facebook stranici.

Kurs Digitalnog Marketinga