Kupujte jednostavno i bezbedno: Elektro Serđo web-shop

elektro serdjo

Za svaku kupovinu potrebni su novac, vreme i energija – izdvajanje vremena posle posla, čekanje u redu za podizanje novca, obilaženje većeg broja mesta u potrazi za dobrom ponudom, rešavanje problema prevoza kupljenih stvari.

Kupovinom na Internetu štedite novac, vreme i energiju, jer pretraga proizvoda, nalaženje najpovoljnijih cena, mesta za kupovinu, iskustva drugih kupaca, a i sama kupovina – od izbora proizvoda, do plaćanja – mogu da se obave iz fotelje i u vreme koje vama najviše odgovara – 24 časa dnevno, vikendima i praznicima.

Nakon više od 20 godina iskustva u trgovini na veliko i malo rasvetnim telima i elektro materijalom, niška kompanija “Elektro Serđo” je u cilju bezbedne kupovine u uslovima aktuelne pandemije korona virusa svojim kupcima omogućila trgovinu putem interneta, i to:

Vaše je samo da u par jednostavnih koraka otvorite svoj korisnički nalog, odaberete proizvod i na kraju izaberete način plaćanja, koji može biti pouzećem, uplatnicom ili karticom. Naručenu robu možete preuzeti bez troškova isporuke u nekoj od prodavnica “Elektro Serđo” (ul. Obilićev Venac br. 41 i 66) ili preko kurirske službe, u roku od najviše 72 sata (3 radna dana).

Kvalitetnu, uspešnu i pre svega bezbednu kupovinu, želi vam najbolji prijatelj vašeg svetlog doma, Elektro Serđo.

Dostava hrane u Nišu