Krivične zbog pretnje nožem i krađe alkohola i parfema

krivične prijave
Foto: pixbay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu podneli su krivične prijave protiv troje ljuti, zbog razbojničkih krađa i ugrožavanja bezbednosti.

Krivične prijave protiv dvadesetsedmogodišnjeg muškarca i tridesetpetogodišnje žene iz Niša. Oni su osumnjičeni da su izvršili krivična dela razbojnička krađa i ugrožavanje sigurnosti.

Naime, oni su 27. juna ove godine, iz jedne trgovinske radnje, uz pretnju nožem, ukrali nekoliko flašica alkoholnog pića. Sumnja se da su oni istog dana, iz druge radnje, ukrali nekoliko flašica alkoholnog pića i parfem. Kada je radnica pokušala da ih zaustavi, istu su odgurnuli i izašli iz radnje.

Pripadnici MUP-a u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, takođe će podneti krivičnu prijavu protiv dvadesettrogodišnjeg muškarca iz Niša. Razlog za to je postojanje osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Krivična prijava biće podneta zbog sumnje da je on, u februaru ove godine, dok je vlasnik bio odsutan, obio ulazna vrata jedne kuće. Sumnja se da je ukrao sto, četiri stolice, televizor i muzičko pojačalo.

 

Exe-Net