Koncert IQV – EKV Real Tribute

IQV - EKV tribute band
IQV - EKV tribute band

IQV – EKV tribute band nastao je 2001. godine. Od tada, dvadeset godina postoji i aktivno nastupa na prostorima nekadašnje Jugoslavije, izvodeći isključivo pesme grupe Ekatarina Velika.

Petak, 27. avgust 2021. 21:30 – Dvorište Univerziteta u Nišu (Banovina)

Sastav čine:

Bojan Pejčić (glas)
Mario Dimitrijević (gitara)
Ivan Živanović (klavijatura)
Nenad Vukelić (bas)
Dragan Jovanović (bubanj)

Tokom protekle dve decenije, IQV – EKV tribute bend na svojim koncertima imao je priliku da nastupa i sarađuje s bivšim članovima EKV, Markom Milivojevićem, Ivanom Feceom Firčijem i Tanjom Jovićević, kao i s drugim vanserijskim, etabliranim muzičarima poput Vasila Hadžimanova, Mite Jovančića (Block Out) i Dada Topića.

Uz redovne klupske koncerte, bend je učestvovao na svim većim regionalnim muzičkim festivalima, na promocijama knjiga o članovima EKV i tribinama posvećenim radu i stvaralaštvu ove grupe.

Najveću potvrdu ovom sastavu, ipak, dala je publika, privržena pesmama Ekatarine Velike, koja je nepodeljeno prihvatila IQV – EKV tribute bend i iz koncerta u koncert, iz godine u godinu, iz grada u grad – svojim stalnim prisustvom na nebrojenim nastupima pružala članovima benda podršku i neophodan podsticaj.

Na tome su im članovi benda nemerljivo zahvalni.

Cena ulaznice je 400RSD u pretprodaji, a 600RSD na dan koncerta, a iste je moguće kupiti:

– u kancelariji SKC-a svakog radnog dana od 9-15 časova
– na svim prodajnim mestima Tickets servisa:https://www.tickets.rs/partners/nis

kao i online:
https://www.tickets.rs/program/iqv-ekv-real-tribute-3022