extra bilans plus

Екстра Биланс Плус доо
Неготинска 9,
18000 Ниш

018 562 779
062 273 182

extrabilansplus@gmail.com

Књиговодствену агенцију “Екстра Биланс Плус” чини стручни тим посвећен пружању квалитетних услуга у области књиговодства и финансијског вођења вашег пословања.

Наша агенција се истиче израдом калкулација, водјењем књига, евиденцијом и обрачуном ПДВ-а, као и свеобухватном подршком у администрирању боловања, обрачуну зарада и пријавама и одјавама радника.

Када је у питању књиговодство, наш тим стручњака има богато искуство и прати најновије прописе и законе како бисмо осигурали да ваше пословање буде у складу са свим регулаторним захтевима. Израда калкулација је важан део наше услуге јер вам омогућава да правилно планирате и управљате финансијама вашег предузећа.

Водјење књига је једна од кључних области у којој се истичемо. Без обзира на величину вашег предузећа, ми смо ту да обезбедимо тачност и ажурирање финансијских евиденција. Наш тим ће водити рачуна о сваком детаљу, омогућавајући вам да се усредсредите на ваше пословне циљеве.

ПДВ обрачун је често комплексан и захтева детаљно разумевање прописа. Ми смо ту да вам пружимо стручну подршку у обрачуну и припреми ПДВ извештаја, како бисте били сигурни да сте у складу са пореским законодавством.

Администрирање боловања, обрачун зарада, пријаве и одјаве радника су области у којима смо посебно стручни. Разумемо колико је важно правилно управљати људским ресурсима и осигурати правилно обрачунате плате и све административне процедуре. Наш тим ће се побринути да све пријаве и одјаве радника буду тачно и благовремено обављене.

Једна од предности сарадње са нашом агенцијом је брзина и ефикасност.

Преузимамо документацију од вас и вршимо све потребне обраде у најкраћем могућем року. Ваша документација ће бити сигурно чувана и враћена вам на време, омогућавајући вам да имате све потребне информације на дохват руке.

Уколико желите стручно вођење финансија вашег предузећа, Екстра Биланс Плус је прави избор за вас. Контактирајте нас данас и закажите састанак како бисмо вам представили наше услуге и прилагодили их вашим специфичним потребама. Ваше пословање је наш приоритет, и гарантујемо вам висок ниво професионализма и поузданости.

Ваша књиговодствена агенција Екстра Биланс Плус!!!

Global Digital Clinik