“Ratnici” spremno dočekuju “Radan”: Pratite prenos na YouTube-u

ratnici dočekuju
Foto: KK "Ratnici"

“Ratnici” danas u 16:45 dočekuju ekipu “Radan” iz Lebana. Potrudili su se da njihovi navijači budu uz njih, te prenos utakmice možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu kluba.

Niški “Ratnici” dočekuju utakmicu sa košarkašima “Radana” u dobroj atmosferi. Pred novi meč trener Saša Damnjanović izjavio je da će ekipa trenirati i utakmicu dočekati na energetskom nivou koji je potreban za borbu sa ekipom Radana.

Kapiten, Danilo Jamaković, je na to dodao: “Odlične partije iza nas, od početka smo bez poraza. Iz utakmice u utakmicu ulazimo sve jače i jače. Nastavljamo da radimo jako. Očekuje nas još jedna utakmica na domaćem terenu, tako da očekujem nastavak dobrih igara i pozotivan ishod.”

Utakmica šestog kola Druge muške regionalne lige- istok, održava se danas u 16:45.

U vremenu pandemije, kada su sportska dešavanja zatvorena za publiku, ovaj klub pobrinuo se za to da njihovi navijači mogu biti uz njih, makar i virtuelno. Utakmicu možete pratiti putem kanala Košarkaški klub Ratnici Niš.

Pored YouTube kanala, prenos utakmice možete pratiti u pivnici Dve krigle, kao i u kafiću Boss.

Košarkaski klub “Ratnici” iz Niša je novi klub osnovan ove godine od strane osoba koje su na niškoj košarkaškoj sceni preko 15 godina. Njihov cilj je da niška košarka kroz par godina dobije konkurentni klub koji će, uz veliki trud i ulaganje, biti veliki konkurent u jugo-istočnom delu, ali i ostatku Srbije.
Ovu ideju je već podržalo dosta niških preduzetnika iz različitih branši i zahvaljujući njima pomažu klubu na puno načina kako bi klub uspeo da ostvari svoje ciljeve.
Nakon višegodišnjeg rada u KK Niš-u, ovog leta je došlo do prekida saradnje i osnivanja novog kluba. Kolektiv čini većina mladih ljudi, gde je seniorski tim uglavnom sastavljen od momaka koji su ponikli u klubu i ideja je da se razvijaju deca kluba koja će uz pomoć par iskusnijih igrača pokušati da se domognu nekih viših ciljeva
Dostava hrane u Nišu