Kiko Navaro u Kući Julijana Djupona

Čuveni španski disk džokej Kiko Navaro gostuje u petak 13. januara u najpoznatijem niškom klubu “Kuća Julijana Djupona” na žurci povodom dočeka Nove godine po julijanskom kalendaru.

Kiko Navaro (Kiko Navarro), počeo je karijeru DJ-a 1990. godine kada je postao rezident kluba “Luna” u Palma de Majorci, u Španiji.

Iskren i veran suštini prave haus muzike

U te dve reči može se definisati karijera Kika Navara. Navaro je DJ i producent kojeg pokreće strast za zvucima sa ritmom i emocijama, birajući melodije koje su savršene za plesni podijum. Više od dvadeset godina podrške ovom neumornom arhitekti alhemije i Navaro postaje jedna od glavnih figura na Balearskim ostrvima, budući da je deceniju boravio u klubu Paša u Majorci i redovno radio u klubovima Pacha Ibiza, Space Ibiza i Space Menorca. Umetnička karijera disk džokeja otvorila mu je vrata od njegove rodne Majorke do ostatka Španije i širom Evrope i Velike Britanije ali i u kultnim klubovima, kao što su The Egg (London), Fabrik (Moskva), Cocoon (Frankfurt), Duel Beat (Napulj), Prive (Estonija), Bolivar Beach Club (Atina) i Sound Planet (Kijev).

Vešt u pravljenju remiksa pesama, Navaro pokazuje poštovanje kada odaje počast klasičnim bendovima kao što su The Doors i njihovoj besmrtnoj pesmi “Riders on the Storm”, legendama žanra kao što je Aaron Carl i njegova pesma “Oasis”, mitskim formacijama kao što su Blaze ili modernim autorima kao što su Re-Jazz. Zato nije neobično što je njegov raspored godišnjih gostovanja veoma gust, rezervisan je za nastupe širom sveta, u zemljama poput SAD, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Japana, Kine, Južne Koreje ili Malezije.

Odan haus muzici, neprestano je aktivan i prisutan na DJ sceni sa jednakim kvalitetom, bez obzira da li je u pitanju nastup pred ogromnim brojem ljudi na britanskom festivalu Southport Weekender ili u malom klubu sa intimnom publikom, u noćnom životu Palma de Majorke.

Više informacija o ovom ekskluzivnom događaju za sve ljubitelje klabinga možete dobiti lično, u baru Kuće Julijana Djupona.

Global Digital Clinik