JPU “Pčelica’ dobitnik zlatne medalje za kvalitet na 19. Međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“

Foto - JPU Pčelica Niš

“U proteklih sedam godina koliko sam na čelu ove značajne ustanove, mnogo toga je učinjeno pre svega u podizanju kvaliteta vaspitno obrazovnog rada, ali i poboljšanju materijalnih uslova za bezbedno odrastanje mališana u gradu” – istakla je direktorka PU “Pčelica” Svetlana Mitić.

Sa Ministarstvom prosvete i Školskom upravom Niš, kako je naglasila Mitić, PU Pčelica ima izuzetnu saradnju u svim segmentima.

“Ocenjivanje kvaliteta kompetentnih ljudi deluje podsticajno na nas i zato je naš put delovanja trasiran još pre sedam godina, a to je visoko mesto na mapi predškolstva u Srbiji.” – dodala je Mitić.

Zlatna medalja za kvalitet vaspitno obrazovnog rada, prva je nagrada u ovoj kategoriji koju je dobila JPU Pčelica na čelu sa direktoricom Svetlanom Mitić.

Na međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi”, koji je održan 09. i 10. marta 2022. godine, po sedamnaesti put na Novosadskom sajmu, uručena su priznanja najboljim vaspitno-obrazovnim ustanovama, među kojima je Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment nagrađen velikom zlatnom medaljom.

Global Digital Clinik