Jedanaesti Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!

Job Fair 2019
Job Fair 2019

Jedanaesti Job Fair održaće se 4. i 5. marta 2019. godine u holu Elektronskog fakulteta! Vidimo se na najvećem sajmu zapošljavanja u jugoistočnoj Srbiji!

Organizovanjem ovog sajma poslova i stručnih praksi, BEST Nis studentima pruža podršku prilikom profesionalnog razvoja. Naš cilj je da mlade ljude povežemo sa kompanijama i pomognemo im da izgrade uspešne karijere.

Na samom sajmu posetiocima se pruža mogućnost da posete radionice i prezentacije kompanija na kojima mogu čuti nešto više o njihovim delatnostima i projektima na kojima rade. Posetioci se takođe mogu prijaviti za intervjue sa predstavnicima kompanijama, koji će se održati tokom trajanja sajma.

Job Fair mladim ljudima omogućava direktan kontakt sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja, a ujedno i pruža mogućnost da se po prvi put susretnu sa pisanjem biografija (CV-a). U isto vreme Job Fair pomaže i kompanijama tako što im obezbeđuje visoko kvalifikovan kadar, kao i bazu podataka sa biografijama studenata koji su posetili sajam ili ostavili CV preko zvaničnog sajta  – jobfairnis.rs. Na ovaj način sajam poslova i stručnih praksi povećava zaposlenost mladih ljudi u Srbiji.

Pozivamo sve studente i diplomce da posete sajam zapošljavanja jer:

Tvoja karijera počinje ovde!