Jana Pašić na violini i DJ Alex Milošević u klubu “Scena”

Organizacija Be In
Organizacija Be In

Organizacija Be In,  ovog petka (18. 10.) organizuje muzički događaj u klubu “Scena”. Nastupaju Jana Pašić na violini i DJ Alex Milošević.

Nezaboravni užitak uz odličnu improvizaciju na violini i house muziku kakvu zna da izabere samo dobro poznati DJ Alex Milošević.

“Ove sezone planiramo da radimo kontinuirane događaje sličnog formata. Cilj nam je da zabavimo publiku uz improvizaciju raznih instrumenata u kombinaciji sa kvalitetnom house muzikom i promovišemo mlade muzičare.”- najavljuju organizatori

 Jana Pašić je završila Srednju muzičku školu u Beogradu. Trenutno je apsolvent na Fakultetu umetnosti u Nišu. Na muzičkoj sceni je dugo, ljudi je uglavnom prepoznaju sa violinom, ali joj ni vokali nisu strani. Nastupala je na Nišvilu 2018. godine, a sada vikendom možete da je čujete u niškim klubovima (“Sunset”, “Beer Garden” i sl).

Ovog petka je sa nama u “Sceni” gde premijerno nastupa i planira da očara publiku svojom improvizacijom uz dobro poznatog DJ-a.

DJ Alex Milošević je prvi put nastupao u Nišu, svom rodnom gradu, 2003. godine u klubu “Doga”, a samo nekoliko meseci kasnije, uz podršku lokalnih DJ-eva ZarEs-a i One-a, nastupao je i u drugim popularnim klubovima.

Posle mnogo uspešnih nastupa širom Srbije (Novi Sad, Kragujevac, Kruševac, Negotin, Kraljevo, Vrnjačka Banja, Vranje) i ogromnog truda, 2007. godine nastupio je na EXIT-u, što je bila kruna njegovog dotadašnjeg rada. Tokom leta 2008. godine DJ Alex postaje deo multimedijalne agencije “Kondukter”, sa kojom nastupa na mnogim noćnim događajima širom Srbije.

Neki od tih događaja uključuju imena poput: Eelike Kleijn-a, Jerome Isma-a, Metodi Hristova, Pirupa, Petar Maktoa, Stive Mill-a, Patrick Zigon-a, Gramophonedzia, Marka Nastića… Njegov stil se može opisati kao melodičan, dubok i tehnički, uz dodir progresivnih bas zvukova, koji prijaju ušima i najzahtevnije publike. On smatra da biti DJ nije samo stajanje ispred gomile i menjanje pesama ili ploča, to je način života i izražavanja sebe i svog karaktera kroz muziku.

Global Digital Clinik