Iznajmljivanje kombija sa vozačem – za vaše bezbrižno putovanje

Iznajmljivanje kombija sa vozačem

Iznajmljivanje kombija sa vozačem je idealno rešenje za organizovani odlazak na izlet, putovanje u drugi grad kao i prevoz vaše porodice recimo, na planinu.

Idete u brda ili u planine? Bez obzira na destinaciju tokom dolazećih praznika ili odmora, ono što je najbitnije pre nego se otisnete na put je da bezbedno stignete na željenu destinaciju. Ukoliko želite da imate odmor iz snova i od starta budete opušteni, naš savet je da prevoz do hotela prepustite profesionalcu.

Za one kojima je na prvom mestu bezbedan i siguran prevoz udobnim i novim kombijem po veoma povoljnim cenama, mi smo pravi odgovor – U Srbiji i inostranstvu Kombi prevoz putnika X-Limo. Naše dugogodišnje iskustvo u oraganizovanom prevozu putnika i zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka.

Ukoliko se odlučite da iznajmite kombi sa vozačem, dobijate sledeće: mnoštvo prostora i komfor za vas i njihov prtljag. Najvažnije od svega – da bezbedno stignete na željenu destinaciju, bez žurbe i stresa. Takođe i prtljag mora biti bezbedno i sigurno smešten, jer nakon svega, putovanje treba da bude opuštajuće koliko je to moguće.

Najam kombija za firme

Najam kombija za firme je koristan i pogodan kada zaposleni ili rukovodioci putuju u inostranstvo ili u većem broju putuju u druga mesta u zemlji na jedan ili više dana.

Mi razumemo da ste kao i većina firmi u potrazi za brzim, bezbednim i ekonomičnim načinom prevoza, pa smo stvorili sve uslove da najam kombija sa vozačem za firmu bude vaš prvi i pravi izbor.

Još uvek ste neodlučni? Obratite pažnju na prednosti iznajmljivanja kombija sa vozačem i ono što mi nudimo:

  • Polazak je uvek sa Vaše adrese i u vreme kad vama odgovara, a svoje putovanje kombi prevozom putnika možete organizovati u skladu sa vašim potrebama.
  • Pre početka svake vožnje obavezno je potpisivanje ugovora o iznajmljivanju kombija za prevoz putnika sa vozačem između korisnika i naše agencije.
  • U dogovoru sa našim vozačima koji vam stoje na raspolaganju celo vreme iznajmljivanja kombija za prevoz putnika, možete planirati pauze i druge aktivnosti vezane za vaše putovanje.
  • Svi vozači kombi prevoza putnika X-Limo su iskusni profesionalci sa D kategorijom, a kombi vozila za prevoz putnika su klimatizovana i u besprekornoj tehničkoj ispravnosti, što je garant brzoj, sigurnoj i bezbednoj vožnji.

Neka vaš odmor započne kako treba -prepustite sve profesionalcu. Iznajmite kombi sa vozačem i putešetvije može bezbrižno da krene.

 

Global Digital Clinik