Iznajmite apartmane u Nišu preko Bookaweb platforme

bookaweb

Potreban vam je savršen smeštaj za duži ili kraći boravak u najvećem gradu južne Srbije?

Želite da uživate u prostoru koji poseduje sve potrebne pogodnosti i koji se nalazi u blizini najvažnijih niških sadržaja i atrakcija? Predlažemo vam da izaberete apartmanski smeštaj, najtraženiju i najkvalitetniju opciju za smeštaj u velikim gradovima.

Reč je smeštajnim jedinicama koje predstavljaju najbolji odnos cena i kvaliteta, te pružaju utisak da boravite u sopstvenom domu. Uređeni su kao prostor koji u potpunosti pruža sve potrebne elemente, aparate i prostorije, te u njima možete boraviti i veći broj noći. Niš, kao jedan od najvećih gradova u Srbiji, prostor koji nudi veliki broj smeštajnih jedinica različite vrste, ali i ovde apartmanski smeštaj predstavlja savršen izbor kako za poslovna putovanja, tako i za odmore i uživanje u Nišu. Gde i kako rezervisati ovaj vid modernog smeštaja? Saznajte u nastavku teksta.

Predstavljamo vam Bookaweb – novu najbolju platformu za iznajmljivanje kvalitetnog smeštaja.

Reč je o prostoru koji vam omogućava da brzo i lako rezervišete savršen prostor za boravak u Nišu, a da pritom izbegnete sva moguća čekanja ili negativna iznenađenje. Svaka smeštajna jedinica koja stoji na sajtu poseduje prezentaciju sa svim potrebnim informacijama i detaljima o njemu, među kojima su: precizna adresa apartmana sa mapom, površina i raspoloživost, broj soba koje smeštaj poseduje, aparati koji se u njemu nalaze, a najvažnije: cene formirane po broju noćenja.

Dakle, sve što je potrebno jeste da kliknete na stranicu Niš apartmani, na njoj izaberete apartman koji vam se najviše dopada, označite datum boravka i pošaljete upit. Nakon obaveštenja o raspoloživosti smeštaja, dobijate potvrdu rezervacije, sve potrebne podatke o prijavljivanju u apartman, kao i kontakt vlasnika ili drugog zaduženog lica koje će vas uvesti u apartman. Kao što se može videti iz priloženog opisa, Bookaweb je internet prostor koji štedi vaše vreme i omogućava vam da svoje putovanje organizujete bez čekanja i odlaganja. Nema dodatnih poziva, niti izmena. Dakle, savršena organizacija putovanja se nalazi na svega dva ili tri klika od vas. 

Kako se plaća usluga iznajmljivanja i da li ima dodatnih troškova?

Cena apartmana koja stoji na sajtu je jedini iznos koji uplaćujete, i to po dolasku na željenu adresu. Ukoliko smeštaj rezervišete 7 dana unapred, potrebno je da uplatite avans u određenom iznosu, koji će biti garancija da ćete održati rezervaciju i vlasnicima pokazatelj da treba da zatvore kalendar za izabrane datume. Još treba napomenuti da je otkazivanje rezervacija moguće i da zbog toga ne snosite nikakve troškove. Jedino što je moguće jeste zadržavanje avansa, ukoliko otkažete smeštaj dan ranije ili na dan planiranog dolaska. U svim ostalim slučajevima, otkazi rezervacija se neće naplaćivati. 

Verujemo da smo uspeli da vam pokažemo koliko je jednostavno organizovati savršen boravak u Nišu. Ovakvi primeri odličan su pokazatelj kako nova tehnološka dostignuća i razvoj utiče na kvalitet života i uštedu vremena. Iskoristite to na pravi način i svoje dragoceno vreme utrošite na kvalitetan odmor i uživanje u savršenoj kombinaciji modernog prostora i kvalitetnih niških atrakcija. 

Bookaweb deo za vlasnike apartmana

Osim iznajmljivanja smeštaja, Bookaweb platforma je savršeno mesto i za sve one koji poseduju smeštajne jedinice koje žele da izdaju i oglase. Sajt je tako podešen da omogućava vlasnicima apartmana da sami uđu na sajt i vrlo jednostavno oglase svoj prostor. Sve što je potrebno jeste da posetite stranicu Oglasi smeštaj, pokrenete dugme za oglašavanje, napravite korisnički panel i pokrenete oglašavanje. Program će od vas zahtevati da unesete tačne informacije o smeštaju, njegovu raspoloživost, pogodnosti koje poseduje, cene po kojima želite da ga iznajmljujete i fotografije koje ga na najbolji način predstavljaju. Nakon toga, vaš apartman će biti postavljen na sajt i dostupan za rezervacije. Oglašavanje je potpuno besplatno, a prvi procenat se uzima tek od ostvarenih prvih rezervacija. Zato, ne čekajte, postavite svoj smeštajni prostor na paltformu, ponudite gostima savršenu uslugu, pokrenite odličan biznis. 

Nadamo se da smo uspeli da vam prikažemo sve prednosti koje platforma Bookaweb nudi. Verujemo da će one pomoći da jednostavno organizujete odmore iz snova ili povećate svoju zaradu.