Izmislila otmicu i silovanje, pa otišla na DOČEK SA LJUBAVNIKOM

Uhapšen
Foto: PU Niš

Elizabeta S. (52) tvrdila da su je dva muškarca otela i maltretirala, a batine je zapravo dobila od ljubavnika s kojim je bila na dočeku Srpske nove godine

Elizabeta S. (52) iz sela Malča kod Niša prijavila je da su je u ponedeljak otela dva muškaraca s crnim fantomkama i odvezla u selo Pasjača, gde su je, navodno, tokom noći tukli i silovali i tražili da vrati 500 evra koje im njen suprug navodno duguje. Međutim, ispostavilo se da je reč o lažnoj prijavi i da je žena batine dobila od ljubavnika s kojim je bila u provodu.

Još jedna drama odigrala se u Malči, samo nekoliko dana posle one s Ninoslavom Jovanovićem, zvanim Malčanski Berberin, i otmice maloletnice, u utorak po podne, kada je Elizabeta S. pozvala policiju i ispričala da je dan ranije silovana i pretučena.

Kako navode mediji, Elizabeta S. je rekla da su je kidnapovala dvojica muškaraca, udarila je u glavu i uvukla u „opel“. Rekla je da su je odveli u selo Pasjača, gde su je tukli i silovali i sve vreme tražili da vrati dug od 500 evra koji je napravio njen suprug. Navodno, oni su je vratili u Malču i izbacili iz vozila. Žena je imala povrede, ali je nakon toga upućena u bolnicu na dodatne preglede, koji su pokazali da nije bilo silovanja.

Kako se ispostavilo, Elizabeta S. je celu priču izmislila kako bi se opravdala pred svojim suprugom, s kojim se ranije posvađala, jer je noć zapravo provela s ljubavnikom na dočeku Pravoslavne nove godine!

Posle svađe s prijateljima je otišla kod ljubavnika, gde su slavili cele noći. Međutim, u jednom momentu su se potukli, pa je Elizabeta morala da se vrati kući svom mužu. Pošto je priča bila puna nelogičnosti policija je obavila razgovore i s drugim ljudima, koji su potvrdili da je ona u noći između ponedeljka i utorka bila s njima prenose mediji.

Novinari su juče pokušali da stupe u kontakt sa Elizabetom S., ali su je kod kuće zatekli kako daje izjavu policiji. Ona je s kapuljačom u društvu inspektora otišla u Niš, gde je dala izjavu, pa će protiv nje biti podneta krivična prijava za lažno prijavljivanje.

Njen muž nema dugove

Komšije iz sela Malča koje poznaju porodicu Elizabete S. bile su šokirane pričom.

– Ma kakvih 500 evra duga! Odakle njemu toliki dug, čovek radi nešto s biciklima, popravlja ih, prodaje i slično. Teško oni žive, ali su pošteni ljudi, snalaze se. On dugo nije bio tu, a odskora su ponovo počeli da žive zajedno – rekla je jedna komšinica.

Izvor: www.blic.rs