Indeksi dodeljeni brucošima na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja

Indeksi
Foto: Dragan Radojković

Studentima prve godine Osnovnih akademskih studija i Osnovnih strukovnih studija dodeljeni su indeksi, čime je počela nova školska godina.

Ove godine fakultet obeležava uspešnu 51 godinu postojanja, od 1971. kada je prva generacija studenata upisala takozvani DIF.

Studentima se obratio dekan fakulteta prof. dr Milovan Bratić, prenose Niške vesti.

„Svim kolegama, koji su predano i marljivo radili svih ovih godina, zahvaljujem se na nesebičnoj saradnji i podršci, na našoj zajedničkoj gradnji i na ostvarivanju ciljeva koje smo pred sebe postavili. Slogom, jedinstvom i zalaganjem celokupnog kolektiva, zagarantovali smo naš uspeh, na koji smo veoma ponosni. Na fakultetu smo se uvek rukovodili principima integriteta, čestitosti, pravednosti i tolerancije. Potrudićemo se da i na vas prenesemo to svoje iskustvo tokom studiranja, naučimo vas moralnom i etičkom pristupu životu i nadasve stručno osposobimo za budući poziv.“, istakao je dr Bratić.

Na kraju dodele, fakultet je nagradio brucoše koji su postigli najbolje rezultate na prijemnom ispitu. Ovim gestom fakultet je želeo da motiviše studente da budu što bolji u budućem akademskom školovanju.