Humanitarni turnir u basketu, sredstva idu OŠ “Ivan Goran Kovačić”

3na3

JCI Niš, komora mladih i aktivnih građana, organizuje tradicionalni, šesti po redu, humanitarni turnir u basketu “3na3. Turnir će se održati 16. decembra u periodu od 09 – 15h u sportskoj hali OŠ “Mika Antić”.

JCI Niš humanitarnim turnirom pomaže školskim ustanovama na lokalnom nivou. Nakon pet uspešno realizovanih turnira, pomoć je pružena Osnovnim školama “Sreten Mladenović Mika”, “Stefan Nemanja”, “Kole Rašić”, “Njegoš” i ustanovi “Mara”. Ove godine donirana sredstva idu OŠ “Ivan Goran Kovačić” iz Niške Banje.

Prikupljene donacije biće usmerene na kupovinu tečničkih stvari poput projektora, platna za projektor, table i laptopa. Sredstva će biti donirana kako putem kotizacija timova koji će učestvovati na samom turniru, tako i kroz dobrovoljne priloge navijača.

Za sve učesnike turnira obezbeđeno je osveženje, za najbolje i pehari, a za navijače na tribinama pripremljen je i propratni zabavni program.

JCI Niš  poziva ljude dobre volje da pruže pomoć učenicima škole “Ivan Goran Kovačić”, da se dobro zabave i budu deo šestog turnira u humanosti “3na3”. “Dođite da ovaj dan provedemo u sportskom duhu, poržimo igrače, dobro se zabavimo i budemo humani”, poručuju iz ove organizacije.