Humanitarni projekat “Za detinjstvo bez razlike”

Za detinjstvo bez razlike
Za detinjstvo bez razlike

“Za detinjstvo bez razlike” naziv je humanitarnog projekta pokrenutog sa ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu ljuljaški za decu sa smetnjama u razvoju.

Ljuljaške će biti postavljene na javnim površinama u gradu kako bi deca sa smetnjama u razvoju imala jednake mogućnosti da se priključe igri i ravnopravno uživaju u druženju sa svojim vršnjacima.

Projekat je otpočeo Humanitarnom modnom revijom koja je održana početkom marta u New City Hotelu u organizaciji Vrtića Meda iz Niša.

Tom prilikom je sakupljen značajan deo sredstava neophodnih za ostvarenje ovog humanog cilja, a članovi Rotarakt kluba “Niš – Univerzitet” nastavljaju u istom pravcu.

Drugi korak projekta predstavlja turnir u pikadu i bilijaru koji će se održati 20.04.2019. godine u bilijar klubu Buffalo u periodu 12-16h.

Cena kotizacije iznosi 300 RSD (na dan događaja 400 RSD) po osobi, po sportu. Prijave su dostupne na tiny.cc/PrijavaZaTurnir, kao i u prostorijama bilijar kluba Buffalo.

Treći i završni korak projekta održaće se 26.05.2019. godine na Gradskom stadionu „Čair“ sa početkom u 11 časova, a sastoji se od trka humanitarnog karaktera.

Tokom trajanja projekta, biće postavljene i kutije za dobrovoljni prilog, a neke od
lokacija su: Vinyl Cafe, Cafe Square, Julijan Djupon, Auto Škola Daga, gimnazija „Svetozar Marković”, GAF, Gnezdo, Cafe Thema, Biro kafeterija, Cafe Tesla.

Kompletan spisaklokacija biće objavljen na društvenim mrežama. Projekat su podržali i Rotari Klub Niš-Konstantin Veliki, Atletski Klub “Radnički” Niš, Stakloprom, Copy Shop, Nifon Security.

Sve novosti i aktuelne informacije redovno će biti dostupne na zvaničnoj Facebook
stranici i Instagram profilu Kluba. Članovi Kluba se iskreno zahvaljuju svim ljudima dobre volje na podršci, pomoći, prisustvu i učešću, a sa zadovoljstvom stoje na raspolaganju za sve dodatne informacije (universityrotaractnis@gmail.com).

Za detinjstvo bez razlike promo bilijar i pikado
Za detinjstvo bez razlike – bilijar i pikado